punkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Co oznaczają punkty trofeum ?
    I emotikony czemu nie są oznakowane po polsku ?
    jak zrobić żeby żeby wiedzieć jaką emontikonę wstawić w odpowiedni moment

kowalowo lubi to.
  2. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Punkty trofeum to inaczej rangi na forum.
    A czemu emotikony miałyby być oznakowane po polsku? Na starym forum też miały takie nazwy.
    Mario... to chyba zależy od Twojego samopoczucia, jaką ikonę chcesz w danym momencie wypowiedzi wstawić... Klikasz na ikonę uśmiechniętej buźki i na dole - pod postem - wyświetlają się emotikony. Ustawiasz kursor w odpowiednim miejscu w poście i klikasz odpowiednią emotikonę... 8) :eek: ;)

kowalowo lubi to.
  3. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

czyli punkty trofeum to ranking w ilości postów

4. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Tak, za pisanie postów tutaj zbiera się punkty i otrzymuje się za to kolejne trofea, które są rangami na forum :)

5. Czy masz jeszcze Mario pytania?

6. maria5510

Mod nie masz racji że na starym forum było jak tu
    nie raz wstawiałam emotionke i jak najechałam kurosorem to wiedziałam co mam wstawić czy szeroki uśmiech , czy sam uśmiech , czy smutny itd... pisało o polsku
    a tu nie? może i Ty się znasz na tych emotionkach a mi jest trudno dopasować z tąd pytanie zadałam chyba najnormalniej na świecie
    np pierwsza , 4 , 5,,6, 8,9, 10 11, 12 nie mam pojęcia co autor miał na myśli

7. Trzeba patrzeć na mimikę emotki i na to, która nam najbardziej pasuje do tematu.

8. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

mieszkam w Polsce i emotikony powinny mieć nazwę Polską!

9. maria5510

Mod jeszcze raz pytam i dlaczego nie ma konkretnej odpowiedzi , ja nie widzę co mi pasuje wkleję nie odpowiednią minkę i burza na forum będzie Pisałam że ja nie widzę tych minek , którą bym sobie mogła dopasować może gdziekolwiek miałaś do czynienia z tymi minkami i rozrużniasz każdą z nich
    Więc ja proszę żeby te emotki były oznakowane w naszym Polskim języku a nie pisane w innym języku chyba to nie jest trudne dla tłumacza

janekkostuchna lubi to.
  10. Mario przekażę Twoją sugestię wyżej zobaczymy co się da zrobić :)

Masz jeszcze jakieś pytanka ???

Edycja

Mario właśnie dostałam odpowiedz że tłumaczenia znaczenia emotikonek nie będzie są to kody html i nie ma takiej możliwości. Przykro mi na starym forum też nie było tłumaczenia i jakoś dawałyśmy radę więc mam nadzieję że i teraz się przyzwyczaimy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 sierpnia 2014
  11. ZgredzioO

ZgredzioO Wielki mistrz forum

Przyznam, że tego nie rozumiem... Emotka samym wyglądem coś oznacza. Pokazuje pewną minę. Na tym polega ich idea. Jeżeli masz na ikonce mordkę od ucha do ucha, to z pewnością nie będzie oznaczała smutku.

Eeee... po raz kolejny upewniam się w przekonaniu, że osoby zajmujące się forum od strony technicznej nie znają się na swojej robocie. Takie rzeczy jak emotki i podpisy przy nich ustawia się w panelu adminstracyjnym forum i nie trzeba nic robić w html.

Edycja
    A jednak widzę, że coś się dzieje w emotkach. Czyli jak się chce, to się da radę :]

Ostatnie edytowanie: 27 sierpnia 2014
  12. BA_Musa

BA_Musa Guest

Emotki zostały zastąpione naszymi owieczkami ;)

Jest ich trochę więcej niż było na starym forum.

13. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

I to mnie bardzo cieszy :D szybka reakcja na prośby graczy ;)tak trzymać Ekipo :)

14. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dziękuję, ta reakcja Ekipy cieszy :) a owieczki i ich większa ilość jeszcze bardziej.

15. gebek

gebek Czeladnik forum

Ponieważ to jest napisane w html to bardzo łatwo można opisy zmienić. Przykład poniżej.
    Wystarczy tylko chcieć. ZgredziO ma 100% racji.

16. -guciu74-

-guciu74- Chodząca legenda forum

Mógłby mi ktoś odpowiedzieć o co tutaj chodzi NORMALNIE ZBARANIAŁEM MEEEEEEEE:wuerg:

17. BA_Musa

BA_Musa Guest

-guciu74- a mógłbyś sprecyzować co chcesz wiedzieć?

18. -guciu74-

-guciu74- Chodząca legenda forum

Tak szczerze to nie mogłem dojść do ładu z nowym wizerunkiem forum . Ale powoli dojdę co i jak Przepraszam za zamieszanie ale byłem w lekkim szoku POZDRAWIAM:oops:

19. BA_Chris

BA_Chris Guest

-guciu74- na przyszłość załóż proszę własny wątek z pytaniem by nie zaśmiecać już istniejących. :) Zapoznaj się też proszę z poradnikiem i jeśli coś nie będzie dla Ciebie jasne otwórz swój własny wątek z pytaniem: Forum krok po kroku ;)

Ponieważ odpowiedzi już padły, to zawieszam [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.