punkty za przejście poziomu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aweva55, 22 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Za przejście poziomu sąsiada z lv 105 na 106 dostałam tyle punktów o_O[​IMG]

ja mam 99 lv . Już kiedyś też zauważyłam , że było mało punktów od innego sąsiada , który ma też lv powyżej 100 ale myślałam , że mi się przewidziało . Czy są jakieś nowe punktacje za przejście poziomu przez sąsiada ? o_O. Była o tym informacja w OO ? Jeśli była to przegapiłam i proszę o link :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic mi nie wiadomo na temat jakichś zmian w punktacji za awans sąsiada,nie było też na ten temat żadnego OO. Wygląda to na błąd wyświetlania.Dobrze by było gdybyś zapisała stan zdobytych PD przed "pogratulowaniem"sąsiadowi i po,wtedy widziałabyś ile PD faktycznie otrzymałaś.No ale teraz już jest po fakcie i z pozycji forum tego nie sprawdzimy,dlatego też zapraszam w celu wyjaśnienia o napisanie zgłoszenia do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Nie mam . Dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.