Punkty poważania

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Karkalinka, 17 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

Proszę o wytłumaczenie,czy punkty poważania ze Szkoły Farmerów trzeba koniecznie wykorzystać w danym poziomie poważania,czy są przenoszone na następny poziom poważania i czy następny poziom poważania liczy się od zera np.w poziomie 2 potrzeba 1500 pkt. poważania to trzeba je zbierać od 0-1500,czy są doliczane pkt z pierwszego poziomu.
    Przepraszam,że pytam,ale nie chciałabym popełnić jakiegoś błędu

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Karkalinka

Witaj,

Na wstępie rozdzielmy dwie rzeczy. Czyli punkty poważania z serduszkiem oraz punktami poważania(ikonka niebieskiego kurczaka).

W pierwszym przypadku jest to poziom jaki potrzebujesz aby przejść na wyższy poziom szkoły. I tak on jest liczony od zera po przejściu poziomu. Drugie natomiast wymieniasz na nagrody w sklepie, i możesz je wydawać albo zbierać, zależy to już od ciebie.

Zapraszam Cię do poradnika Szkoła Farmerów - znajdziesz tam interesujące Cię informację.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. Karkalinka

Poradnik przeczytałam i pytam to czego nie jestem pewna,ze dobrze rozumiem.
    Czyli wychodzi na to,że te pkt.z serduszkiem można wymienić lub zbierać lub też wymienić na punkty poważania te pierwsze/ tak zrozumiałam czytając poradnik/,chyba,że się mylę?
    A te pierwsze np.1000 z pierwszego poziomu trzeba zaraz wykorzystać w sklepie i od zera zbierać po osiągnięciu 2 poziomu
    Te z serduszkiem ,to są te co po osiągnięciu 50 pkt. opieki można je wymieniać max 30 razy

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Spójrz proszę na screena :
    1.png

Czerwoną ramką zaznaczone są punkty poważania z serduszkiem - czyli twój pasek poziomu, jeśli go zapełnisz (w tym przypadku uzbierasz 1500 punktów) to przejdziesz na 3 poziom. Te punkty rosną nam za współpracę z kurczakiem według danych podanych w poradniku w tabeli dostępnej >>TUTAJ<< kliknięcie spowoduje przeniesie Cię do niej.

Zieloną ramką zaznaczyłem punkty które wydajemy na dostępne zakupy w sklepie dla mentora. Te punkty możemy ale nie musimy wydawać.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. Karkalinka

Już wszystko jasne,rozjaśniłeś mi problem.
    Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
    Możesz zamknąć temat

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Dalszych pytań brak, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.