Punkty opieki - szkoła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika damek37, 28 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. damek37

damek37 Koneser forum

Witam, czy tylko mnie się wydaje, że nie naliczają się punkty poważania? -.- Od piątku mój licznik wskazuje taką samą ilość punktów pomimo, że wysyłam kurczakom prezenty i wiadomości.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Aby móc wymienić punkty opieki na 5 punktów poważania, to tych punktów opieki musisz mieć 50. Czyli np.. 10 wysłanych wiadomości w ciągu 10 dni czy 10 wysłanych prezentów dla jednego ucznia.

Tak jak jest to napisane w poradniku :

"Pełny pełny pasek opieki może przez Mentora zostać wymieniony na punkty poważania - 5 szt. Jeśli Mentor nie wymieni zapełnionego wskaźnika nie zdobędzie kolejnych punktów. Wskaźnik każdego Ucznia może być wymieniony max 30 razy. "

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem : >>>klik<<<.

Czy punkty poważania czy też punkty opieki są dopisywane prawidłowo może sprawdzić Pomoc Techniczna, więc jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem : >>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. damek37

damek37 Koneser forum

Ok, dziękuję. Można zamknąć na kłódeczkę.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.