Punkty nagród sezonowych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aresik853, 23 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

Witam, proszę mi łopatologicznie napisać tylko gdzie znajdę te punkty i do czego i jak mogę je wykorzystać. Poradnik czytałam i pytania i odpowiedzi innych użytkowników na ten temat, ale ja nadal nie rozumiem gdzie je znajdę i jak mogę wykorzystać. Czekam o prostą odpowiedz. Bez tego poradnika, z którym się już zapoznałam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj aresik853.

Ilość zdobytych punktów widoczna jest po najechaniu kursorem na pasek postępu w sezonie na danym pułapie, np:

sez.png

Za zdobywane punkty nagród sezonowych osiągamy kolejne pułapy w sezonie i na bieżąco otrzymujemy przypisane do tych pułapów nagrody. W żaden inny sposób nie można wykorzystać zdobytych punktów. Zestawienie nagród znajdziesz w tabeli: =>[​IMG]

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. hator

hator Ekspert forum

No to może ja też spróbuje... tak łopatologicznie ;)
    Punkty nagród sezonowych zdobywasz tylko w czasie trwania "sezonu"
    Możesz je zdobyć na kilka sposobów.
    1) Robisz codziennie zlecenia u swoich klientów w "kąciku zleceń" (znajduje się on w "domku farmerskim")
    Za oddanie odrobiny :p towaru, klient da Ci między innymi "Punkty nagród sezonowych". które automatycznie dopiszą Ci się do sezonu ( patrz obrazek SMOD_Ateny )
    2) Robiąc eventy też można otrzymać takie punkty i one też automatycznie dopiszą się do sezonu.
    3) Możesz za farmarki kupić sobie określoną ilość takich punktów.

Kiedy uzbierasz wystarczającą ilość wymaganą do danego poziomu ( w sezonie , ten pasek , znowu patrz obrazek SMOD_Ateny )
    automatycznie dostaniesz nagrodę przypisaną do danego poziomu. W zależności jaka to nagroda, to tam się dopisze ( sama , nie musisz jej specjalnie odbierać ), czyli np item lub produkt z rzemiosła wskoczy Ci do paska, sianogrosze do sianogroszy , PD do paska postępu.
    Klikając na tablicę sezonu, możesz zobaczyć ile poziomów już masz zaliczone i jakie nagrody za nie już dostałaś (te odfajkowane zielonym ptaszkiem) i jakie następne nagrody czekają na Ciebie :)
    Mam nadzieję, że to było łopatologicznie :)

4. SMOD_Atena

hator dziękuję za pomoc.

aresik853 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.