Punkty konkursowe

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika samotnosclatarnika, 1 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. samotnosclatarnika

samotnosclatarnika Koneser forum

Co dają punkty konkursowe za odpowiedzi w evencie o farmeramie.....

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Punkty konkursowe można wymienić w sklepie eventowym na nagrody z zakładki Nagrody konkursowe. Zajrzyj proszę do poradnika: Upiorna noc gier.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. samotnosclatarnika

Bardzo dziękuję........mam pytanie jeszcze o .......mroczny żeton......... jeden wygrałem w wszystkich grach eventu....trzy są do kupienia w sklepiku eventowym...a potrzeba pięć....gdzie przeoczyłem jeden pozostały???????

4. SMOD_Atena

1 upiorny żeton jest w 2 segmencie na planszy kociej wróżki:

i 1 na planszy Błotnego potwora, w segmencie 1:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. samotnosclatarnika

Dziękuję-ale ten żeton to uzyskałem z zaliczenia eventu......trzy kupiłem w sklepiku eventowym-a potrzeba jeśli dobrze liczę i pisze 5 żetonów......więc gdzie szukać tego jednego......???

6. SMOD_Atena

W sumie są 2 do zebrania na w/w planszach i 3 do zakupu w sklepie eventowym.

Wejdź na w/w plansze w grze i sprawdź, na której z tych dwóch upiorny żeton nie został jeszcze zebrany.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. samotnosclatarnika

Dziękuję..........musiałem przeoczyć ten drugi w planszach.........cóż moja strata.....

8. SMOD_Atena

Jeśli żeton nie został jeszcze na planszy zebrany to cały czas tam jest, wystarczy przyjrzeć się dokładnie i zatrzymać pionek w miejscu, w którym się ten żeton znajduje.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.