Opinie Pulchny jak miś

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 12 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maximus666

maximus666 Czeladnik forum

Za malo czasu na te eventy, zdecydowanie, zabawa przeradza sie w jakis koszmar, smutne.

tereska1108 i anna0089 lubią to.
  2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak się zastanawiam co Ci sprawia trudność w tym ewencie?
    Bez pośpiechu, właśnie skończyłam.:)

3. kamilcia83

kamilcia83 Okazjonalny autor

kolejna misja zaliczona :) może mi ktoś przypomnieć jak to się robiło że niektóre rośliny dojrzewały w 1s??

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Mimo wszystko do PT możesz napisać. Nie usuwaj adresu mailowego, który automatycznie się podstawi. W treści wiadomości dopisz, że nie masz do tego adresu dostępu i podaj mail, na który Pomoc techniczna ma przesłać odpowiedź.
    Proste. Uszlachetnienie w szklarni "Miłość do SN" + aktywne pnącze zwiększające efektywność SN o 5% + biała niewinność i kerststol w slotach (oczywiście runa zwiększająca efektywność SN też musi być odkryta).
    Alternatywnie bez ww. pnącza, lecz dodatkowe uszlachetnienie "Kombinacja - miłość do nawozu" - dotyczy tylko krokusa.

pies008 i izabell2468 lubią to.
  5. Beciakbu

Beciakbu Okazjonalny autor

Witam czy idzie w jakis sposob zdobyc napoj energetyczny. Nie bylo mnie w domu i ominelam dwie pierwsze misje i brakuje mi teraz 2 sztuk. Pomocy???

6. BA_Marion

Napoje energetyczne można zdobyć tylko robiąc misje. Nie są dostępne w Galerii handlowej. Przy ich braku możesz zakończyć zadanie za floreny, ale nie wiem czy warto...

7. Beciakbu

Beciakbu Okazjonalny autor

u mnie nie da sie za floreny bo sie nie swieci moge tylko kupic koszyk :( 95% wykonane tyle super nawozu poszlo :(

8. BA_Marion

Sprawdziłam na koncie testowym. Faktycznie przy zadaniach z napojem energetycznym ten przycisk jest nieaktywny:(

izabell2468 i pretorianka lubią to.
  9. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czwarty Miś ogarnięty. Jutro sianie po kolejnego, a na razie sieję do misji. Powodzenia :)

Anhedrea i pretorianka lubią to.
  10. betty10

betty10 Zaawansowany

u mnie tez czwarty ogarniety :D

Anhedrea, Krokodylek75 oraz pretorianka lubią to.
  11. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Też tak lubię .xD Jedna łączka z trzciną i myk xD

pies008, Krokodylek75 oraz Anhedrea lubią to.
  12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z żółtego groszku wyleciało aż za dużo czerwonych bez. Misiek coraz bardziej pulchny.;)xD

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Weszłam na farmę, zebrałam i zrobiłam

Jeszcze nadmiar pozostał [​IMG]

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Nie pochwalę się , że skończyłam , bo jak to ja rypłam się o 2 godziny i posiałam lilie , zabrakło 40 szt do kompletu .
    Do wieczora wylecą chyba .

izabell2468, pies008 oraz Anhedrea lubią to.
  15. BA_Marion

Dopiero za 5 godzin mam zbiór śnieżnej róży... Mój biedny miś straci do tego czasu trochę pulchności :(

16. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

ja za 3h dopiero len zbiorę, zobaczymy czy starczy czy dopiero jutro miś podje do końca ;)

17. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)misiaczek nakarmiony
    styknie ci Benia ja miałam hortensje :)

izabell2468, Marrylan oraz Krokodylek75 lubią to.
  18. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Rano zebrałem majeranek i posiałem znów majeranek ale brakło na całość. Za 40 minut wiązówka załatwi misję i na pola poleci już coś do rana, trzcina lub juta bo potrzebuję tego do misji.

izabell2468 i olgs3 lubią to.
  19. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

xD Danusiu miałaś rację, styknęło...

co do jednej sztuki xD Po oddaniu zostało równiutkie 0 :p;)

BA_Marion lubi to.
  20. abask

abask Komandor forum

Robię wszystkie zadania od początku i wychodzi na to, że jakoś dziwnie mi zabraknie napoju na ostatnie zadanie :(
    Już chyba wiem.... Zapomniałam oddać bezy. Tak mi się wydaje, że do dwóch zadań... Normalnie mam już dość tej farmy!

tereska1108 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.