puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 3 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

dlaczegonie moge oddac zwierzat do zawodów rolniczych? jak chce oddac to wyswietla mi sie pusta stodola . mam napisac do pomocy?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przyczyną może być szkodliwa działalność eventowego pomocnika - Chrisa.
    Usunąć ją możesz wykonując kolejne zadania eventu Chmara szkodników lub w sposób podany w Poradniku do tego eventu:
    "... białym kwadratem oznaczono możliwość wyłączenia/włączenia aktualnego błędu do naprawienia. Każda nagroda główna powoduje naprawę jednego błędu i pojawienie się nowego (prócz ostatniej nagrody)."
    W planszę eventową wejdziemy przez zegar eventowy lub Miśka w prawej górnej części ekranu misiek.PNG .

Daj, proszę znać, czy zadziałało.

3. MOD_Zła

Krokodylek75 - Twój post usunęłam, ponieważ nie jest to dział dyskusyjny. Do wyrażania opinii o evencie i dyskusji zapraszam tutaj: Chmara szkodników.

lidia1963 - czy zwierzaki wróciły grzecznie do stodoły?

4. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

wróciły :)) dziekuje i pozdrawiam

5. MOD_Zła

Proszę bardzo i również pozdrawiam :)
    Skoro zwierzak wróciły, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.