Puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 21 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

zdeponowałam wszystkie puchary z drzewa mądrości 30/30 i nigdzie nie mam pucharów ? >jak ta sprawa wygląda

2. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

zajrzyj do inwentarz, dekoracje i w zakładce dekoracje są, jak nie ma w inwentarzu możliwe ze stoi na któreś łące, po odblokowaniu za 300 gwiazdek na samej górze drzewa możesz je wrzucić do drzewa i wtedy nie trzeba przenosić między łąkami, dają 30% więcej szans na wypadanie przedmiotów ze zbiorów na wszystkich łąkach (o ile są właśnie na drzewie),

jeżeli chcesz zdeponować na drzewie to najpierw musisz usunąć z łąki, żeby były w pasku

jeżeli udało ci się zdeponować na drzewie mądrości to działają automatycznie

więcej informacji w tym poradniku https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/puchary.10478/ info o pucharach oraz tutaj https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/leśna-polana-i-drzewo-mądrości.10427/#post-36261 ogólne info o drzewie i runach, ale ten drugi link to pewnie wiesz :)

mam nadzieję że pomogłem, jak sprawę wyjaśniłem możesz tutaj napisać, że nie masz więcej pytań i można temat zamknąć, jakiś MOD zawsze pisze czy masz jeszcze jakieś pytania :D

michal01096 lubi to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

catarina2549, a może odkryłaś runę "Żywa legenda" i umieściłaś tam puchary?

4. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Proszę o informację: co to za runa 'żywa legenda'? Mam odkryte wszystkie runy a tej nie pamiętam...

5. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Bardzo dziękuję za obszerną i jasną odpowiedz i właśnie tak było że zostało na drzewie mądrości bo jest 30/30 i zapomniałam że nie ma pucharów
    Dziękuję Tobie i dla MOD

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 listopada 2016
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Danusia zapraszam do poradnika: >>klik<<.

A skoro Autorka nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.