Puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika __BiAłY__, 3 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam! jakiś czas temu zdeponowałem moje puchary w drzewie mądrości. Moje pytanie , czy mogę je jakimś sposobem wyciągnąć z powrotem? Do tej pory przestawiałem je z jednego pola na drugie , co było lekko upierdliwe.. , ale mam wrażenie , że z wypadajkami było znacznie lepiej!!! Wiem że i tak nigdzie nie sprawdzę czy rzeczywiście dają te 30% szansy , ale przynajmniej je widzę , że są na danej łące z której zbieram zbiory!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Po zdeponowaniu pucharów w runie "Żywa legenda" nie ma juz możliwości ich wyjęcia i ponownego ustawienia na łące.
    Jak juz zostały zdeponowane to tam zostają i działają na całą farmę i wyspę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

To szkoda , nie dopytałem wcześniej , na pewno bym je zostawił , przynajmniej dla ozdoby!, a to czy działają muszę wierzyć na słowo , bo przecież nikt tego nie udowodni;) Dzięki.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moim zdaniem działają:) A skoro dalszych pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.