Puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -katie1234-, 11 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Jak mam wrzucić puchary w Żywą legendę??

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku, który podałam Ci w poprzednim temacie o runie "Żywa legenda" jest napisane, że puchary trzeba usunąć z pola do paska i po odblokowaniu runy zdeponować na drzewie mądrości.
    Jeśli jeszcze nie masz pucharów, to zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>PUCHARY<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Musiałam sie jeszcze raz zalogować, bo nie pojawialo sie okienko do zdeponowania pucharow. Już wszystko. Thx.

4. wilandra

wilandra Analityk forum

Ja też mam pytanie o puchary mogę tu czy nowy wątek mam zalożyć?

-katie1234- lubi to.
  5. SMOD_Atena

Skoro to wszystko i puchary możesz już zdeponować bez problemu to temat zamykam.

Wstrzymam się jeszcze, wilandra, jakie masz pytanie na temat pucharów ?

-katie1234- lubi to.
  6. wilandra

wilandra Analityk forum

Te puchary do zdobycia z drzewka przypominają te, ktore można było zdobyć z misji w spółdzielni. Czy to te same bo kształtem chyba tak?

7. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Puchary, które zdobywasz w misjach zawody rolnicze i wystawa, to są te same, które możesz zdeponować w Drzewie Mądrości w ramach runy Żywa Legenda :) tzn. jak już odkryjesz tę runę, to dopiero wtedy możesz te puchary tam włożyć (runa nie daje nam pucharów tylko możliwość ich włożenia do Drzewa Mądrości)

Ostatnie edytowanie: 11 listopada 2015
  8. SMOD_Atena

ania1713, dziękuję za pomoc.

Zobrazuję może dla jasności jeszcze trochę te puchary.

Puchary widoczne na poniższym obrazku potrzebne są do zdeponowania na drzewie mądrości po odblkowaniu runy ' Żywa legenda "

Aby zdobyć puchary i wszystkie ulepszenia musimy wykonać wszystkie zadania z 2 poniższych misji w Spółdzielni :

Zawody rolnicze

Wystawa

Myślę, że teraz jest już wszystko jasne i skoro nikt nie miał już pytań to temat zamykam i miłego wieczoru życzę.

wilandra lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.