Puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 14 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam wszystkich-długo z tym zwlekałem ale w końcu kupiłem runę"żywa legenda" usunąłem z pól-farmerski czempion brąz i najlepszy farmer brąz,mam ja już w pasku i co dalej?gdzie ta opcja zdeponuj puchary?nie wiem co dalej,jak je włożyć,umieścić czy co tam zrobić by były na drzewie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zdobyte puchary musisz mieć w inwentarzu i po odkryciu runy zdeponuj je na drzewie.A tutaj znajdziesz wszystkie informacje : >>>klik<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. jakleci.damian182

Cały czas mam puchary w inwentarzu i nie wiem w jaki sposób je zdeponować na drzewie-jak kliknę na drzewo w żywą legnde to znów pisze odkryj za gwiazdek 300 to chyba za następne ulepszenia ale co z moimi pucharami które cały czas mam w inwentarzu-i pytałem gdzie ta opcja zdeponuj puchary która jest w poradniku

4. SMOD_Atena

Już nie wiem,więc pytam -odblokowałeś runę "Żywa legenda" za 300 gwiazdek i nie masz opcji "Zdeponuj puchary" na tej runie ?

>>>klik<<<

5. jakleci.damian182

Po przelogowaniu się.... zapomniałem o tym-mogłem zdeponować i jest ok.przepraszam za małe zamieszanie i serdeczne dzięki za odpowiedzi-pozdrowionka

6. SMOD_Atena

Cieszę się, że już wszystko jest w porządku, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.