puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anafam, 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anafam

Anafam Forumowy żółtodziób

mam ulepszenia pucharów natomiast nie mam podstaw i co mam zrobić a do pomocy technicznej już pisałam a ten problem trwa już długo.Pozdrawiam.

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

To raczej jest nie możliwe o_O Na tym pierwszym,który zrobiłaś/łeś się ulepszenia wszystkie po kolei stawia.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

gosiagosia60, dziękuję za pomoc.

Anafam,jeśli zgłaszałaś już tę sprawę do Pomocy Technicznej to bardzo proszę o kontynuację korespondencji.Tylko PT jest w stanie sprawdzić na konsoli systemowej Twoje konto i co stało się z pucharami.
    Zapoznaj się proszę z poradnikiem na temat pucharów,tam znajdziesz wszystkie informacje : >>>Puchary<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Anafam

tylko one gdzieś zniknęły a ja już nie pamiętam kiedy to było bo gram kilka lat

5. SMOD_Atena

Nic nie napisałaś,więc mogę się tylko domyślać,że na drzewie mądrości nie odkryłaś runy "Żywa legenda" za 300 gwiazdek i tam nie zdeponowałaś pucharów.Sprawdziłaś dokładnie w inwentarzu/zakładka "Przedmioty specjalne" ,rzędy chmur na pnączu,ogród ozdobny i pozostałe części farmy i nigdzie nie ma pucharów.
    O ile się nie mylę,to podczas chyba dwóch pierwszych edycji eventu Gift&Trade była możliwość przesyłania pucharów sąsiadom lub znajomym(tak mi się kojarzy,ale pewna nie jestem),być może wtedy wysłałaś komuś puchary.
    Niestety z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia Twojego konta,tylko Pomoc Techniczna ma takie możliwości,więc bardzo proszę kontynuuj rozpoczętą w tej sprawie korespondencję z Pomocą Techniczną.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

6. Anafam

sprawdziłam wszystko i nie ma podstaw a Ty SMOD Atena nie mogłabyś się dowiedzieć bo ja już nie mam pomysłu co napisać do pomocy technicznej żeby wreszcie ktoś udzielił pozytywnej odpowiedzi i Pozdrawiam.

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy otrzymałaś odpowiedź od Pomocy Technicznej? Proszę, nie wklejaj jej treści, bo to zabronione. Jeśli otrzymałaś odpowiedź, znajdź ją i kontynuuj korespondencję przez opcję Odpowiedz. Na forum nikt nie jest w stanie udzielić Ci pomocy, bo nie mamy odpowiednich narzędzi ani nie możemy informować wszystkich, co dzieje się na Twoim koncie.

8. Anafam

i jeszcze jedno pytanie bo mnie to nurtuje a jak odkryję legendę za te 300 gwiazdek to tam będę mogla wreszcie te nieszczęsne puchary zdeponować nie mając podstaw ???

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Możliwe, że tak, pewności nie mam. Jednak nie widzę przeszkód, byś zapytała o swoje podstawy w pomocy technicznej.

10. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone,Autorka kolejnego pytania nie zadała,w razie potrzeby skorzysta z PT,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.