puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika łukasz_01, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. łukasz_01

łukasz_01 Forumowy żółtodziób

przez przypadek usunąłem puchary czy można je odzyskać jeżeli tak to gdzie

2. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

W zakładce z itemami.
    Pozdrawiam :))

3. łukasz_01

troszkę dokładniej dzięki

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GoskaK, dziękuję za pomoc.

Zakładka z itemami to ta pod niebieskim wazonem,tam znajdziesz zdjęte z pola puchary.

łukasz_01, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. łukasz_01

nie ma nie wiem czy ma to znaczenie ale usunąłem je kombajnem puchar wystawy rolniczej i zawodów rolniczych

6. SMOD_Atena

To nie ma znaczenia jak usuwasz,puchary muszą być w inwentarzu.Wyloguj się proszę i zaloguj ponownie do gry i sprawdź.Jeśli pucharów nadal nie będzie to zastosuj się proszę do tego poradnika : >>>>Gdy gra nie działa - poradnik
    W ostateczności napisz do PT >>>>>Pomoc Techniczna

7. łukasz_01

jeszcze tylko jedno pytanie czemu na drzewie mądrości w ostatnim zadaniu żywa legenda pojawił się napis zdeponuj puchary . dziękuje

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cytat z poradnika o pucharach:
    Cały poradnik znajdziesz tutaj :KLIK

9. SMOD_Atena

Odpowiedź na ostatnie pytanie Autora została udzielona oraz został podany poradnik,więc temat pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.