puchary- gdzie je znaleźć

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marwie00555, 29 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marwie00555

marwie00555 Forumowy żółtodziób

Szukałam na forum, ale w temacie ogólnym o pucharach nie ma tego, czego szukam. Spełniłam misje na wystawie i zawodach rolniczych i zdobyłam puchary, ale nie wiem gdzie je znaleźć żeby ustawić na farmie. Poza tym jeden który kiedyś udało mi się zdobyć usunęłam i nie wiem gdzie jest. proszę o pomoc, ewentualnie skierowanie do wątku gdzie jest rozwiązanie, bo nie mogę znaleźć.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zdobyte w misji puchary znajdziesz w Inwentarzu/ zakładka Dekoracje, ten który usunęłaś z pola również tam powinien się znajdować.

Dla ułatwienia skorzystaj z wyszukiwarki Inwentarza (małe okienko w prawym, górnym rogu) i wpisz nazwę poszukiwanego przedmiotu.

Jeśli masz dużo gwiazdek to korzystniej będzie za 300 gwiazdek odkryć na Drzewie mądrości runę "Żywa legenda" i w niej zdeponować puchary, wtedy ich działanie obejmie wszystkie uprawne części farmy i wyspy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a nie masz ich przypadkiem na drzewie mądrosci?

4. SMOD_Atena

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

W przypadku problemów z odnalezieniem pucharów zapraszam do PT, tutaj znajdziesz wskazówki: Pomoc Techniczna.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.