Pucharowe talary.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 14 lipca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Padają pytania o to czy GT zostaną po ewencie.
    Nie zostaną.
    Nałożyły się dwa ewenty z GT, za które można dokonywać zakupów w obydwóch sklepach.
    Puchar kończy się szybciej.
    Co się stanie z niewykorzystanymi GT zdobytymi w pucharze ?
    Czy automat je wymieni, tak jak to robi "normalnie" ?
    Czy wymieni tylko te zdobyte w pucharze, czy też z rozpędu może wymienić te złowione ?
    Czy też może automat wymiany nie zadziała po pucharze i niewykorzystane GT będą wymienione dopiero po zakończeniu połowów ?
    Mam trochę GT z pucharu i wstrzymuję się z zakupami.
    Nie chciałbym zamiast nich w poniedziałek dostać PD i SG.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys myślę, że niewykorzystane gwiezdne talary będą wymienione dopiero po zakończeniu eventu wędkarskiego ale dla pewności wyślę zapytanie wyżej. Proszę o cierpliwość.

hlnrys lubi to.
  3. SMOD_Atena

Tak jak myślałam, niewykorzystane, gwiezdne talary będą wymienione po zakończeniu eventu Uroki wędkowania, tak jak to jest napisane w poradniku:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. hlnrys

Niezbyt jasna dla mnie ta odpowiedź i link z FAQ rybnego.
    W FAQ pucharowym nic na ten temat nie ma.
    Mam rozumieć, że GT zdobyte w pucharze i nie wydane w sklepie, nie będą po zakończeniu pucharu wymieniane i zostaną w grze do końca ewentu rybnego ?
    Mogę je przytrzymać i wykorzystać w ostatnim dniu ewentu rybnego ?
    Na 100% nie przepadną ?

5. SMOD_Atena

Tak, na 100% nie przepadną gwiezdne talary, które zdobędziesz w evencie Puchar farmy i jeśli nie zostaną wykorzystane do końca eventu Uroki wędkowania to zostaną wymienione.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

hlnrys lubi to.
  6. hlnrys

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.