Puchar z wystawy rolniczej i puchar w zawodach rolniczych..

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika halski89, 26 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halski89

halski89 Forumowy żółtodziób

Witam. Jakiś czas temu pozbyłem się za sianogrosze w evencie podarunkowym tych dwóch pucharów. Nie dawno na drzewie pojawiła się opcja, że można je tam zdeponować. Czy jest szansa abym je mógł znowu jakoś zdobyć?

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Opcja zdeponowania pucharów jest już w grze od dość dawna, natomiast z tego co wiem, nie było nigdy możliwości odsprzedania ich do systemu za sianogrosze.
    Po pierwsze sprawdź czy na pewno masz zrobione (albo chociaż zaczęte) w spółdzielni misje "Zawody rolnicze" i "Wystawa".
    Jeśli tak, to puchary muszą ukrywać się gdzieś na Twojej farmie.
    Sprawdź dokładnie wszystkie pola, czy gdzieś nie stoją i upewnij się czy już ich wcześniej nie zdeponowałeś na drzewie mądrości (runa z pucharami nazywa się "Żywa legenda".

Jeśli to nie pomoże napisz do Pomocy Technicznej. Pomogą ustalić co się stało z zaginionymi pucharami. Jeśli miałeś długą przerwę w grze, napisz to w zgłoszeniu. Taka informacja może pomóc w ustaleniu co się stało z pucharami.

Edycja: Przy okazji mam gorącą prośbę, abyś nie używał samych wielkich liter (caps lock), nawet w tytułach wątków. Same wielkie litery w internecie oznaczają krzyk i pisanie w ten sposób nie jest mile widziane na naszym forum. Dlatego tytuł wątku poprawiłam.

Ostatnie edytowanie: 26 kwietnia 2019
    cyfrzakk lubi to.
  3. halski89

halski89 Forumowy żółtodziób

Ok. Dziękuję za wyjaśnienie. Sprawdzę to dokładnie i jak coś to napiszę do Pomocy Technicznej. Pozdrawiam.

4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Mam nadzieję, że szybko uda się znaleźć zaginione puchary :) Również pozdrawiam i temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.