Opinie Puchar farmy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

pnącze mam :) w sumie zrobiłabym i te misje z IV złota i diamentową (koszt 450 oleandra) ale odpuściłam... bo nie zawsze zbierałam na czas... a jakby mi coś po drodze wyskoczyło?? i miesiąc babrania się w tym evencie poszedł by na straty... dlatego asekuracyjnie odpuściłam... bo te oleandry ze sklepiku wykupiłam na początku więc ratunku by nie było. Może ukręcę jeszcze jakąś flagę albo i nie. Mam jeszcze 505 wolnych talarów, a co ciekawsze to już wykupiłam....

2. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja bym wydala na farmarki podobno bedzie ich potrzeba mnostwo.Pnacze zdobyte ,misje zrobione wszystkie teraz krecic i kupowac farmarki.

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pnacze wlasnie zdobyte,dalej sieje rosline i bede krecic niebieskie flagi i wymieniac talary :)

4. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

skończyłam;),mam dość co za utrapienie,normalnie mnie umęczył,nie nie stanowczo nie pierwszy i ostatni event tego typu
    gratki dla tych co ukończyli i dla tych powodzenia co kończą

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ale to głupie przecież 8):p:wuerg: Zbieraj badyl, kręć flagi od razu to nie będziesz pisać że się gubisz na 15 sztukach:p

Otóż to8):p:cry:
    Wystarczy siać badyla i umieć liczyć do 450xD:cry: no i oczywiście do 15;) Ja zrobiłam misje IV i V i na ten moment mam 14 dekoracji :DDo ostatniej flagi brakuje 251 oleandra. Jak mi coś nie wyskoczy skończę dziś wieczorem :D Ale niebieskie flagi dla farmarek robię:D

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mam farmarek 3700 i pytanie brać jeszcze?? nie wystarczy na nowości... może starczy :oops: kuszą mnie imprezowe. Zazwyczaj farmarek nie wydaję... tylko wtedy kiedy muszę czyli np. odblokowanie wodospadów itd. Drzewek, zagród też nie kupuję bo prędzej czy później same wpadną lub znajdę na g&t.(Ostatnio dodane drzewka i zagrody miałam już w pasku więc ich nie brałam). Nie tracę ich na głupoty. SP też nie kupuję bo mam spory zapas.

7. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

działa wam pnącze ?

gretag and krasnoludek10 like this.
  8. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tak odpalone kilka godz temu i dało skrzynkę... nie zapomniałaś dać 2 dowolnych itemów 1x1??

krasnoludek10 and gretag like this.
  9. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Jagódko, ja już tych skrzynek miałam więcej bo nawet 5 z eventu rybnego i dostaję same składniki rzemiosła. Z pierwszej skrzynki dostałam 5 szt drutu...wczoraj po otwarciu 7-miu, 15 szt cukru, 15 szt soli, 1 eliksir. Trochę to oszukaństwo bo z takich samych skrzynek z kalendarza ludzie dostawali przetwory +3. Ja sama drinka, tropic colada dostałam. :)

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

greciu ja dostałam soli :) tak na osłodę życia xD :cry: jak tak dalej pójdzie to mocno się zastanowię nad kolejnym tego typu eventem 8) takie to hiper extra nagrody z okazji mundialu xD :cry:

11. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A ja tylko dlatego skusiłam się na pnącze, bo ładnie wtedy z kalendarza skoczyło xD no tak... najpierw trzeba zareklamować produkt, żeby go sprzedać. Chyba dałam się zmanipulować :oops::p Tylko w tym momencie to śmiać mi się chce, aczkolwiek pnącza jeszcze nie mam - będzie niedługo ;)

To tak jak zwyczaj polski każe: witać chlebem i solą. Ciebie witały skrzyneczki najpierw solą ;) następny będzie croissant - namiastka chleba xD:cry:

Last edited: Jul 13, 2018
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie mówcie, że takie byle co leci...:oops: Napaliłam się na to pnącze z uwagi na +3. Już pal sześć finalny produkt... Byłabym bardzo zadowolona z półproduktów - takiego wieńca z kwiatów na przykład...

13. ania1713

Z ciekawości to aż wykupiłam oleandra ze sklepiku, zgarnęłam pnącze, otwarłam skrzynię i ... dostałam koktajl :) To chyba jakiś półprodukt, więc może nie będzie tak źle?

14. syriuszblack87

syriuszblack87 Okazjonalny autor

A mi zabraknie 2 godzin aby mieć pnącze:(

leloszek373, gretag and krasnoludek10 like this.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja to będę biczować bo wstępnie miałam nie robić eventu (tzn miałam nie brać pnącza) ale poczytałam wasze posty i myślę, a co tam wezmę 8) a w najgorszym wypadku odrutuję całą farmę xD :cry: obsypie solą (to chyba na duchy tak??) a z resztą to nie wiem co zrobić xD :cry:

16. ania1713

Siebie czy nas? ;) Jakakolwiek by nie była odpowiedź, to oszczędź siebie/nas (niepotrzebne skreślić xD ). Musi wypaść coś gorszego, żeby mogło wypaść coś lepszego ;) jakby ciągle leciało lepsze to by przestało być lepszym :p
    Chyba za dużo dziś na słońcu przebywałam :p

17. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ja dostalam z tych skrzynek plus 3 jakis polprodukt

18. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Witam. Czy jakiś farmer z doświadczeniem może mi podpowiedzieć,czy brać te 2 itemy ze sklepiku ( balon i budę z hamburgerami )?

krasnoludek10, gretag and Mikasek- like this.
  19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kiedyś balon był wiele wart, ale teraz już nie.
    Nad Budą się też nie pochylę.

20. fasolka46

fasolka46 Stały bywalec

dzięki , już jest

krasnoludek10 and gretag like this.
Thread Status:
Not open for further replies.