Opinie Puchar farmy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jun 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dokladnie Aniu:)

A wiesz ze to dobre spostrzezenie:Dja tez zastanawialam sie o co Ani chodzi:D cieszy sie z tyrani czy z nowych wyzwan:D

2. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Jeszcze dwie flagi muszę wyprodukować. Dobrze chociaż, że mój oleander rośnie 3h. Ale gdybym nie eksperymentowała w szklarni to pewnie miałabym już komplet. Już nigdy więcej nie będę oddawać roślin eventowych do szklarni, żeby złapać jakieś ulepszenia. Może ktoś ma szczęście i dostaje od razu jakieś ulepszenia. Ja straciłam 3 tys. roślin i zyskałam 0,5 h. Nie opłacało się. Już miałam z tego zrezygnować, ale siałam tak sobie, żeby nie stało to pole puste. A tak na marginesie popieram wszystkich graczy, którzy mają dosyć takiego długiego eventu i ulepszeniem rośliny w postaci zwykłego nawozu i wody.

3. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Z pewnością oznacza skalę załamki - ta emotka zawsze mi się kojarzy z kaftanem bezpieczeństwa. :)
    Zresztą celowo umieściłam wpis akurat w tym jakże emocjonującym wątku eventowym, opiewającym uroki dynamicznego wydarzenia sportowego na farmie.:D:D:D
    I nawiązując do mundialu - jaki nasz zespół taki event.:(

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Dziękuję, 717 sztuk to dziś, jutro i też będzie po wszystkim:) Trzymam kciuki i życzę wytrwałości:)

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

policzyłam zbiory z całego miesiąca 6 na dobę i dwa dodatkowe ostatniego dnia (bo event trwa 8 godzin ponad 31 dób), dodałam to co zdobywamy w misjach i sklepiku i wyliczyłam procent w stosunku do roślin potrzebnych do wszystkich misji i pnacza

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

31 * 24h + 8h = 752h

margines

752h * 0,094 = 70,688h
    tak ?

To prawie trzy doby zapasu.
    Ale siać z zegarkiem w ręku i zarywać noce przez miech, to nie dla mnie.

Pnącze będzie pojutrze, misja tyko IV no i V.

7. abc2016

trochę inaczej to zrozumiałam
    możliwa liczba roślin do zdobycia przy 6 zasiewach - (7+2*7+3*7+4*10)*28*6+2*112 wychodzi 14000 roślin plus te z misji sklepu, max do zdobycia 14825
    potrzebne do wszystkich misji i pnacza jest 13420
    różnica (zapas, margines bezpieczeństwa) wynosi 1405 roślin a to jest 9,4 procenta wysianej liczby roślin

8. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz.Dobry :) Chciałam wrócić do poprzednich misji , ale nie mogę ich znaleźć :wuerg:. Mam tylko misję V .
    Czy tamte są już niedostępne ? zgodnie z FAQ były dostępne w określonym czasie.

9. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Nareszcie pnącze zadyndało....nie chce już mi się siać owego oleandra:cry::cry: ..na samą myśl robi mi się :wuerg: Nigdy więcej nie tknę się takiego eventu choćby do zdobycia była złota góra ....o nie...Pierwszy i ostatni..ten co wymyślił takie to jakowyś sadysta...xDxDxD
    Tamte już odpłynęły w wirtualny niebyt :)

10. abc2016

wszystkie misje dołączone do eventu piłkarskiego byly czasowe
    sprawdziłam, że tych pierwszych czterech misji nie mam nawet w misjach wykonanych

Last edited: Jul 12, 2018
  11. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

jeszcze 4 flagi, jejku jak to się ciągnie.

krasnoludek10 likes this.
  12. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

no to już tylko 3 flagi ;)
    wg moich wyliczeń (mój Excel to potwierdza:p) pnącze będzie moje w sobotę, tak więc cała niedziela na hamaczku
    dość już tego długaśnego eventu -.-

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie brakuje 4 flag ( a może 3? pogubiłem się) i 1800-672=1128 Ole. Chyba dobrze policzyłem.. A może powinienem policzyć 1800-450-222? Eee.. Na to samo wyjdzie.

Ten event całkowicie wykończył moje komórki mózgowe:cry:

leloszek373 and olgs3 like this.
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Na 15 sztukach ?

Bo chyba nie na barwach ?

15. krasnoludek10

Tak, na 15 sztukach:oops:

16. matthero

matthero Hrabia forum

Zostało mi 5 motywów i event skończony. Misje w spółdzielni ledwo co, ale zrobiłem... Nie lubię zadań w których trzeba oddawać zwierzęta hodowlane... i powinno być ich jak najmniej, bo to powoduje deficyt na targu...

krasnoludek10 likes this.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

aby zdobyć pnacze zostala do zrobienia 1 flaga :),nie zrobiłam tylko zadania IV bo bałam sie ze nie wyrobie sie z roslina :) ale nic bede krecic flagi niebieskie i zgarne ile sie da imprezowe wejsciowki :)

18. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Może lepiej spojrzeć na prawą stronę ;) i zobaczyć ile brakuje flag pucharu farmy aniżeli liczyć w te i we te ;)
    Ale oczywiście kwestia wyboru :)
    Ja wiem i widzę że brakuje mi 2 i do jutra się to nie zmieni
    nie liczę eventówki bo w młynku widzę ile mi brakuje ;)

19. krasnoludek10

U mnie brak 5 flag, oleandra jak na razie starczy na jedną, ale jutro rano już na dwiexD

.dorotka01. and -mala159- like this.
  20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi brakuje jednej flagi jutro powinnam zdobyć pnącze misje wszystkie wykonane

Thread Status:
Not open for further replies.