Opinie Puchar Farmy

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by Eviana, Jun 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Medale zdobywasz za rozgrywanie meczy - najkorzystniej jest czekać, aż piłka osiągnie najwyższy 9 poziom i sama się rozpakuje - wtedy daje najwięcej fantów. Medale możesz też kupić w sklepiku eventowym, taki żółty koszyczek, tuz obok przycisku "Powrót", tylko tu bym uważała, żeby jednak w pierwszej kolejności na itemy z ulepszeniami wystarczyło - no, ale to ja, sama musisz ocenić czy chcesz je wykupić, upewniłam się jeszcze w FAQ do eventu, itemy ze sklepiku nie są wymagane na żadne z obu możliwych do wygrania pnącz

2. tixwiktor

tixwiktor Zaawansowany

bardzo dziekuje :)

hiacynta, wio3 and hapsak89 like this.
  3. oskitom

oskitom Aktywny autor

Na obecną chwilę 76 medali. Chyba nie jest źle?

hiacynta and wio3 like this.
  4. wisna

wisna Okazjonalny autor

witam, czy ktoś wie gdzie zdobyć żeton ryby??

5. IZABELA2504

IZABELA2504 Zaawansowany

Jeszcze nie można go zdobyć, będzie w którymś z przyszłych eventów :)

hiacynta and kalinamala like this.
  6. ola88888

ola88888 Baron forum

A ja mam pytanie. Nie robie tego eventu, ale z jednego meczu, co go ciagle gram codziennie uzbieralam na jakas zagrode. Mysle o neon swietlikach, bo nie mam, ale nie wiem czy warto...moge poczekac i jeszcze dozbierac sobie do jakiejs inneh zagrody, ale nie wiem jakiej,
    Czy ktos moze mi powiedziec jaka zagroda ze sklepiku eventowego jest warta zakupu? Bardzo mi to pomoze w decyzji.
    Dziekuje :)

hiacynta likes this.
  7. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

To chyba kwestia indywidualna- ale, ja poszłam w neonowe warsztaty w 1 szej kolejności, potem to co mam po jednej sztuce czyli patyczaki, jaki, jeszcze sie cos nazbiera wiec wtedy postawię na reszte neonów.

hapsak89 and ola88888 like this.
  8. ola88888

ola88888 Baron forum

Ja moge tylko 1 zagrode wybrac, te warsztaty mam w neonie po 1 i tyle i starczy. Myle wlasnie czy patyczaki czy jaki czy neon swietlik... sama nie wiem, dlatego pytam... z tych trzech musze wybrac jedna...

9. -Gosinka-

-Gosinka- Aktywny autor

Ja osobiście najpierw poszłam w te rzadsze mroczne zagrody, czyli Wyszczerz i Kuka. W drugiej kolejności neonowe warsztaciki, bo to jednak droga sprawa i nie wypadają z zagadkowych zagród, jak tygrysy (mam 3 szt. w neonie) czy ośmiornice. A z reszty co wybrać? Ja bym się kierowała tym co częściej występuje w zadaniach ze spółdzielni a ciężko dostać w nagrodach.

gosiunia007 and ola88888 like this.
  10. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Event ukończony w całości, sklep wyczyszczony. Powodzenia walczącym

nikolabln, Honorat. and tereska1108 like this.
  11. klonek68

klonek68 Generał forum

Event ukończony xDale jeszcze gram bo coś tam pozostało do kupienia;)

nikolabln likes this.
  12. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Event skończony muszę jeszcze trochę pograć u niedzwiedzi brakło do wykupienia ostatniego ulepszenia.

13. Miśka84

Miśka84 Analityk forum

Hejka :) Powiedzcie u kogo rozgrywać najlepiej mecze? którego z trzech wybrać?

14. lonli

lonli Aktywny autor

Po wykupieniu wszystkich itemów z ulepszeniami gram już tylko z Królikiem, każde zdobycie 8. ulepszenia piłki daje szansę na skrzynkę piccolo

15. Miśka84

Miśka84 Analityk forum

Dziękuję. Gdzie znajdę jakie mam na pełni zagrody, bo chciałam sprawdzić którą wziąść ze sklepu?