Ptaszarnia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiola1940, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiola1940

wiola1940 Czeladnik forum

Witam ,
    Mam pytanie wykupiłam w sklepie jacka hodowle wron i chciałam wykupić ptaszarnie by móc hodowac wrony , w warsztaciku na mieście są tylko ulepszenia ptaszarni i schronienie dla wron.
    Moje pytanie brzmi skąd mam wziąć zwykłą ptaszarnie ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. wiola1940

ale ja już jakiś czas temu wykupiłam tą zwykłą ptaszarnie :/ chyba że drugi raz wykupiłam hodowlę wron ?;/ można tak ?

4. SMOD_Atena

Hodowlę wron można wykupić tylko raz,po wykupieniu ikona hodowli będzie nieaktywna.Na poniższym obrazku w czerwonej ramce jest ikona hodowli,z lewej strony w zielonej ramce jest ikona zwykłej ptaszarni :

Może teraz będzie łatwiej dojść do tego co faktycznie wykupiłaś :)

5. wiola1940

to dzisiaj wykupiłam hodolne wron,bo mogłam . więc w takim razie wcześniej musiałam wykupić ptaszarnie wron . więc dlaczego nie mogę jej wykupić w warsztacie na miescie ?

6. BSBmaniac93

BSBmaniac93 Stary wyjadacz

Skoro wcześniej wykupiłaś ptaszarnie to pewnie masz ją w inwentarzu. :)

7. SMOD_Atena

Jeśli chodzi o kolorowe ulepszenie do wybudowania w warsztaciku w mieście,to wymagane są różne narzędzia i kolorowe wrony,być może nie masz wymaganych składników do budowy ?
    A wykupioną wcześniej zwykłą ptaszarnię(jeśli wykupiłaś)znajdziesz w inwentarzu.

8. wiola1940

dziękuję :)

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka podziękowała, w związku z tym temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.