Ptaszarnia dla wron

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 25 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Wygrałam chyba w młynie ptaszarnię dla wron III czerwoną? Gdzie ją mogę ustawić?
    Pozdrawiam:)

No właśnie, mam ulepszenie skąd wziąć podstawę? Nie można wybudować. Czy będę mogła kupić na którymś poziomie?

Ostatnie edytowanie: 25 października 2016
  2. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Ptaszarnię możesz ustawić na głównej farmie, dzikiej łące lub na leśnej polanie

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tylko musisz mieć podstawą ptaszarnię żeby ustawić na niej czerwone ulepszenie

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam,

Dziękuje graczom za udzielenie prawidłowej odpowiedzi.

Każde kolorowe ulepszenie zagrody należy "nałożyć" na podstawową wersje danej zagrody.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dodałam pytanie przez "edytuj" , nie wiem czy poprawnie. Nie dostałam odpowiedzi. Przepraszam za zamieszanie, ale nawet po pół roku gry nadal miewam problemy.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A no własnie tego edytuj nie widać jak się wchodzi w wątek, trzeba się cofnąć i samemu zoabczyć

Zagrodę możesz kupić podczas pełni księżyca w sklepie u Jacka za mroczne plony ;)
    albo dostać podczas mini eventu gift and trade

7. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Bardzo dziękuję. Pozdrawiam :)

chrumcia91 lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chrumcia91 dziękuję za pomoc.

Dodam poradnik na temat Pełni, tam znajdują się wszystkie informacje o dostępnych w sklepie Jacka zagrodach: Pełnia Księżyca.

A skoro już wszystko jasne to temat zamykam.

chrumcia91 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.