Pszenica

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Titi11021, 9 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Titi11021

Titi11021 Forumowy żółtodziób

Czemu, nie mam pszenicy? Po zebraniu plonów chcę posadzić od nowa rośliny, ale mam zero. Znowu dokupuję, sieję, zbieram i dalej stan zerowy. O co chodzi?

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Nie oddałeś przypadkiem pszenicy do któregoś z zadań w spółdzielni? A może wykorzystałeś do produkcji paszy? Sprawdź proszę te możliwości. Skorzystaj także z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<.
    Napisz proszę, czy pszenica się odnalazła.

3. Titi11021

Teraz wszystko działa. Czy się odnalazła, to nie wiem. Ale fakt jest taki, że zakupiłam 20 pszenicy na targu, bo mi się skończyła. Posadziłam, żeby rozmnożyć, zebrałam kombajnem, a gdy chciałam od razu posadzić, to nie miałam nic. I tak było dwa razy. Potem odpuściłam. Najważniejsze, że teraz jest wszystko ok.

4. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

sprawdź, czy nie miałaś włączonej misji naleśnikowa bitwa lub restauracja- wtedy automatycznie oddaje sie do spółdzielni to, co zbierasz

MOD_Cookie* lubi to.
  5. Titi11021

Ups, faktycznie mam załączoną misję naleśnikową. Zapomniałam, że tam idzie pszenica, nastawiłam się na jajka. Dziękuję za rozwiązanie problemu. Pozdrawiam.

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

=kalina= tutaj również ślicznie dziękuję za pomoc ;) Dzisiaj nie popisuję się refleksem :D
    Cieszę się, że problem został rozwiązany :) Życzę miłego wieczoru i wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.