Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Zadziała ale lepszy jest CMJ.

2. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

U mnie tylko 63 gwizdki. Słabiutko :(

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Słabo,w porównaniu do ilości jaka "normalnie" wypada.To znaczy,jak to mówimy - kurek mocno przykręcony.

Peonia, zonaania2122 oraz Azile lubią to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

co ty miałaś posianeo_O ??? U mnie z goździka, melona, magicznych i drzew po bokach "tylko" 77 gwizdków8)

Peonia i Nutka lubią to.
  5. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

Dziękuję za odp :) CMJ trochę mam ale jakoś tak oszczędzam i korzystam z czego się da :D

6. magros

magros Nadzorca forum

u mnie 63 gwizdki ale jeszcze pare pol z gozdzikiem do zbioru

gretag lubi to.
  7. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Gratuluje, u mnie też owocnie... w przeciwieństwie do poprzedniego eventu... Jestem w szoku~~!

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

u mnie begonia i melon dał 55 gwizdków:cry::cry::cry::cry::cry:xD:wuerg:

Azile i gretag lubią to.
  9. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gwizdków 137 :) Spokojnie przy psim przysmaku wypadną ... no chyba, że kasztanek pomoże ;)

10. Azile

Azile Komandor forum

Dzień Dobry :) To evencik czas zacząć:D, jak na razie 63 gwizdki, na polach rosły goździki, na wyspie papryka, damy radę nie jest źle :p, a roślinki "się rozsadzają ":D, aby skończyć nie muszę być pierwsza :music:

11. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Ja po tamtym evencie 31.10 wystawiłam zagrody, żeby nadrobić zwierzaki a tu wczoraj ogłoszenie o gwizdkach! I znowu demolka, bo trzeba siać eventówkę, ale tak jak mówisz DAMY RADĘ:);)xD

AlfaWilk, Azile oraz gretag lubią to.
  12. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

U mnie też szału nie ma,ze wszystkiego wypadło 75szt.
    Pomoc sąsiedzka będzie w cenie a że mam super sąsiadów:inlove: to może jakoś się te gwizdki uzbiera:)

13. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Witam. U mnie z goździków i melonów na super polach i drzew po bokach 142 gwizdki. Całkiem nieźle.

14. Rysia

Rysia Mieszkaniec forum

Wszystko mi się popierniczyło, myślałam że dzisiaj jest dopiero wtorek :oops:
    Całe szczęście wczoraj posiałam najdłużej rosnące roślinki co prawda na zwykłych dużych polach. Rośliny+drzewka+zagrody wysypały 63 wypadajki. Do zebrania za 2 godziny jeszcze będzie cała polana z sekwojami. Nie jest źle, nagrody bardzo fajne. Miłej zabawy :)

gadek i tola666 lubią to.
  15. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

z dzikiej róży i melona wypdło 59 psich gwiazdków, słabiutko

16. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

goździki, melon,baobaby tylko 93 psie gwizdki:(

Peonia i panoramaogrodnicza lubią to.
  17. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dla mnie to jakieś 3 doby eventu- Dla młodych farmerów dłużej-ale tak powinno być.
    Poza tym jak się ma odpowiednich sąsiadów to tez dodatkowo codziennie parę gwizdków wpada.

zonaania2122, gadek oraz toDzasta lubią to.
  18. magros

magros Nadzorca forum

dlugo sie bedzie ten event ciagnal ze wzgledu na wypadajki jak i rosliny tylko 2 zbiory dziennie trzeba duzo cmj a zwykle 2 wystarczaly

eliza9070 lubi to.
  19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

też dopiero co zwierzątka nakarmiłam poukładałam i znowu sianie ech no kiedy i gdzie sobie te zwierzęta hodować nie rezygnując z eventów :(

78 wypadajek
    i znowu sianie i czekanie

trochę za krotka przerwa między eventami jak dla mnie

20. Azile

Azile Komandor forum

No tak, super pola, mogłam o tym pomyśleć :p

AlfaWilk, Nutka oraz tola666 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.