Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Kurcze :eek: u mnie tylko 51 gwizdków :oops::wuerg:: z pola z goździkami 8 , z dzikiej róży 7 , najwiecej na bahamie wyleciało gwizdków. Ale 400 to może uzbieram , najwyżej kasztanek pójdzie w ruch :).

toDzasta, Nutka oraz 0olimpia0 lubią to.
  2. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

Czy mi się zdaje czy na zwykłej Bahamie nie lecą wcale?

3. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Z trzech pól koniczyny wypadajek sztuk..... 63. Bajer, nie?:)

4. tosia

tosia Nadzorca forum

bahama miechunka plus drzewa, farma drzewa dało razem 30 gwizdków, wieczorem zbiór goździka ale nie liczę na dużo:)

visa77, Nutka oraz bari06 lubią to.
  5. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

U mnie wypadło 52 gwizdki. Szału nie ma, ale nie martwię się. Myślę że wyleci te 400 sztuk :)

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale to było wiadomo,że skoro wymagane jest tak bardzo mało wypadajek,to będą bardzo słabo lecieć.U mnie jest o połowę mniej.

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

70 wypadajek na początek

Peonia lubi to.
  8. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

a u mnie 78 szt - sialam dziką różę

Peonia lubi to.
  9. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

83 gwizdki z goździków i melona :p

Peonia lubi to.
  10. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Z dzikiej róży 17 szt wypadajek z zagród i drzew z dwóch łąk tylko 23 ,jeszcze czekam na bachame i las tropikalny zobaczymy ile wyleci z melona:p

11. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Bahama, las deszczowy, farma, dzika łąka, leśna polana - same drzewa i zagrody = 44 gwizdki

elwira17 lubi to.
  12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam po rozpoczęciu eventu. Chyba średnio z wypadajkami bo tylko 76 ze wszystkich pól:oops: Teraz rośnie eventówka na dopalaczach;) i coś krótkiego żeby zrównać zbiory8) Jak dojadę przed spaniem do 100 to dobrze będzie

13. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

U mnie na początek 75 sztuk z dzikiej róży i drzew na Bahamie, myślę, że do końca dnia do 100 dobrnę, tak więc nie powinno być najmniejszego problemu z uzbieraniem potrzebnej ilości ;)

Peonia lubi to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

79 z drzew wszędzie :p słabo lecą, ale damy rade:)

Peonia, eliza9070 oraz juliuszka lubią to.
  15. Krzysiek_86

Krzysiek_86 Czeladnik forum

U mnie po zbiorze ze wszystkich pól 55 wypadajek także średnio trochę ale mam nadzieje że zdarzę zrobić cały event :)

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Mam nauczkę na przyszłość: najpierw przeczytać wymagania a potem kolekcjonować wypadajki...

Nic to ! Przynajmniej niech sąsiedzi wysyłają potrzebującym :)

17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej , zebrałam plony i 104 gwizdki wypadły . Roślinka posiana i czekamy na zbiór ewentówki .

18. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie 48, ale fakt, że nie do końca się przygotowałam, bo o evencie przeczytałam wczoraj wieczorem.
    Damy radę, najwyżej będziemy gwizdać na te wypadajki xD

gretag lubi to.
  19. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

Takie pytanie trochę eventowe, trochę off-top: Czy ciastko z ananasem zadziała na eventówkę na bahamie?

gretag lubi to.
  20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Tak sobie czytam. 1 godzina tygodniowego eventu- piszecie 60-70 wypadajek..I że to słabo. Potrzeba 400 (jest na to tydzień) Najlepiej by było,żeby ze 300 ( albo i całośc) wypadła od razu. W pierwszych minutach...
    89 gwizdków na początek- no słabiutko. Chyba ze 3 dni będę zbierać:cry:xD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.