Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Nie ma wielkiej różnicy w czasie,ale wypadajek dawały więcej,przynajmniej przy poprzednim evencie od 50-53 szt z łąki małych poletek.Jak będzie teraz się zobaczy.Goździki nigdy 45 szt. nie przekroczyły u mnie z małych pól.
    Event zrobię,jak każdy to zapewne znów przetestuję:)

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

u mnie gozdziki wiecej sypnely.dzika roza totalnie do bani.

3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

Ewuś nie poddawaj się,nie odpuszczaj:(
    u mnie też goździki niezawodne:D
    już rosną na polach:D
    a w deszczowym lasku równie niezawodne melony:D

Ostatnie edytowanie: 1 listopada 2016
    tarantula66, gretag oraz gadek lubią to.
  4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Evencik robię jak zwykle ,nagrody super

tarantula66 i gretag lubią to.
  5. gadek

gadek Fanatyk forum

O widzisz,czyli nie koniecznie dobre na wypadajki u każdego,no i jeszcze ten czas,czemu tych nowych nie ma w szklarni:music:

6. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

I ja event oczywiście robię jak każdy z sianiem;)

tarantula66 i gretag lubią to.
  7. Andre1909

Andre1909 Stały bywalec

event ciekawy i wreszcie nagrody warte zachodu,tylko co do wypadajek aż 400 mam wątpliwości z czego bedą dobrze wypadać jutro się okaże

8. 11eveline

11eveline Książę forum

Na noc posiałam owoc dzikiej róży - zobaczę ile z tego wypadnie. Ale 400 wypadajek - to nie jest aż tak bardzo dużo. Chyba, że będą bardzo słabo lecieć. I nie trzeba mieć wszystkich wypadajek, aby zdobyć pnącze z itemami. Do jutra, zmykam spać. :)

gretag i dantic3 lubią to.
  9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

11eveline - ja na noc posiałem melony z wodą i uszlachetnione goździki z wodą - drzewa magiczne nieruszone. Dobranoc:) Też mykam spać;)

tarantula66, gretag oraz dantic3 lubią to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

też posiałam uszlachetnione goździki na głównej,na dzikiej dojrzewają drzewka,królują baobaby,w lesie królują kotki,w lesie deszczowym drzewka kilka zagród,tylko wyspa nie ruszona,tam zostają itemy,bo nie chce mi się ich potem ustawiać na nowo:D
    zobaczymy jak będą leciały wypadajki................
    zmykam z piesem i do łóżka:D
    dobrej nocki:D

11. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry bardzo zadowolone!
    Wyjątkowo fajna, sympatyczna i bardzo dyplomatyczna odpowiedz! xD:cry:xD

Event robię. Nagrody sa fajne. Mało wypadajek... Na czterech obszarach (minus cztery duze pola na Wyspie) tylko drzewa. Na Lesnej Polanie zagrody plus drzewa. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie. :) Niestety węszę podstęp z racji takiej ilosci wypadajek!:sleepy:

12. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Event oczywiście robię:D ,nagrody zachęcają ,pnącze też.....czegoż chcieć więcej :D.Zastanawia mnie tylko ta ilość wypadajek :wuerg::oops:;).Powodzenia wszystkim ..:)

13. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

u mnie posiane goździki cebula i por na super polach kilka dni temu, po bokach mam drzewa.

14. tosia

tosia Nadzorca forum

goździki i miechunka posiana:)czekam do 14 i zobaczymy tą ilość wypadajek:)na plus, że lecą z wszystkiego a i rośline można siać wszędzie:)

powodzenia wszystkim:)

15. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Drzewa, zagrody, warsztaty i "baobaby" czekają na godzinę 14. Na polach nie siałam, bo jak braknie wypadajek to posieję cebulę na super polach i uruchomię kasztanka. Sama jestem ciekawa ile ich wypadnie. :)
    Pozdrawiam wszystkich przygotowujących się do zabawy z psami. :)

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam deszczowo:)Event robię:)Roślinki czekają na zbiór więc już raczej do 14 nie wejdę na farmę żeby nie zebrać wcześniejxD:p;)Dobrze że nie trzeba psów do zadań bo u mnie ze zwierzakami kruchoxD Powodzenia Wam życzę:)

17. benia

benia Fanatyk forum

Ewent jak ewent ,warto powalczyć ,nagrody spoko :)

18. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

No ja niestety nie zasiałam długo rosnących bo wczoraj na kole wygrałam 100% więcej plonów więc sieję właśnie krótkie, nadrabiam braki w marchwii pszenicy pomidorach itp. Więc z wypadajkami będzie lipa ale co tam, zobaczymy jk to będzie bo event oczywiście robię :D

19. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

U mnie wszystko wyrośnięte, dogrzewa się... I opuszczę farmę do 14 coby mnie nie kusiło zbierać. :p
    Evencik robię, nagrody mi się podobają i plus taki, ze nie trzeba robić wszystkiego... :)

gretag lubi to.
  20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    u mnie event do wieczorka poczeka aż wrócę, posiałam włośnicę (brr kto to wymyslił-.- z choróbskiem pasożytniczym sie kojarzy-.-) zamiast goździków i zobaczę ile da ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.