Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry zadowolone!
    Odkryłam Tsy i sprawdzilam co dalo pnącze. Pnącze dało... dwa słonie!xD
    Ts-y (z tym, ze odkrylam razem z tymi z poprzedniego eventu) farmowe dały: pomaranczowe koniki :inlove:, pomaranczowe kameleony :sleepy: (wolałabym czerwone - sa zabawne), zolwie, dziobaki, pancerniki :music: oraz jarzebinę xxl, orzech wloski xxl, migadałowiec xxl, :), tarnine xxl i brekinię :inlove:
    Wyspowe dały:
    Leniwce ++ xD (Prze zabawna ta zagroda, leniwiec spina się po pniu, by zawisnac na gałęzi, która ugina się pod ciężarem leniwca i zwierzak ląduje na ziemi! xD )
    Papugi ++ i pomarańczowe malpy :wuerg: oraz... tygryski :inlove::inlove: moje trzecie! One mnie bardzo kochają, ja je tez! xD I chyba wygląd im poprawili. Jakieś takie wyraźniejsze są! 'xD
    Z drzewek wyspowych pojawiły się same xxl: amherstia, kiwi, papaja, tamaryndowiec i liczi.
    Jestem zadowolona, pomimo papug ++xD

Edycja:
    A wypadajek zostało mi około 150 sztuk, tak myślę, skoro rano było ich 119 i to przed zbiorami. :)

Ostatnie edytowanie: 8 listopada 2016
    Nutka i 0olimpia0 lubią to.
  2. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Gdzie jest ta skrzynia ze szczęśliwymi zwierzakami z pnącza? Ona się sama otwiera? Skąd mam wiedzieć jakie zwierzaki otrzymałam?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Pozwolę sobie zacytowac jedne z niedawnych postów:

4. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

Bardzo dziękuję

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dzięki za Wasze opinie, event zakończony, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.