Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry zadowolone! Event skonczylam dzis przed 14, z czego jestem dumna, wiec musze zaznaczyc. Moja farmerowa psinka tak sie ucieszyla, ze wykopalam jej (wlasciwie to jemu) wszystkie zabawki, ze az sie do mnie usmiechnal! I od razu nabrał energii. Nie wiem co mam z pnacza, bo jeszcze go nie uruchomilam (zapomnialam!), tsy zaraz wystawie.
    Bardzo, bardzo przyjemny i sympatyczny event! Fakt, dziwny czas dojrzewania badylka eventowego, pozwalal na tylko trzy zasiewy na dobe, ale przy malej ilosci wypadajek moze byc. xD

2. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Akurat mi preszkadzają te starocie, a wyraźnie napisałem wyspa zagrody tu pół na pół, więc powinnaś się domyślić co dobre i co badziew, chyba wiadomo że czerwone pandy i flamingi to nie badziew, a papugowca nie oddam, bo mówiłem że punktu zbioru nie chcę, a drzewo chcę. A tak to dziś zakończyłem event, figo sie najadł i poszedł się bawić, a ja przygarnąłem 2 czerwone pandy ze skrzyni.

Anhedrea lubi to.
  3. niki1990

niki1990 Komandor forum

No dobra. Zostały mi 33 gwizdki do skończenia eventu. Mam nadzieję, że skoro dzisiaj wypadło ok 50 z goździków i porów, to jutro też wypadnie i skończę rano

ziutek7770 lubi to.
  4. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

No i koniec :) Fajny event, bez szału ale przyjemny

ziutek7770 lubi to.
  5. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

I tak trzymaj !!!!
    Ja skończyłem i życzę powodzenia.
    Ten event sprawił mi wielką przyjemność.

6. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Event skończony w całości!;) Dostałam 2x lisa jesz.wczoraj rano miałam wszystkie wypadajki a rośliny tyl.ponad 8tys.

abc2016 lubi to.
  7. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Wielki plus dla BP - wszyscy zadowoleni ,event w pełni do zrobienia ,dla wielu przed czasem .Dziękuję.

dirkpitt lubi to.
  8. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

a podpowiedzcie mi jak sprawdzić jakie zwierzęta wypadają z pnącza? Bo odpaliłam je, i nawet nie wiem co dostałam.

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pod wazonikiem,,w zakładce towar konsumpcyjny"

10. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Event skończyłem w ub. tygodniu, ale kurek z wypadajkami jednak został przykręcony - mam super wielkie drzewo, z którego podczas każdego eventu leciała 1 szt. wypadajki po każdym zbiorze. Aż do obecnego - w tym evencie żaden gwizdek z niego nie wyleciał. Dobrze, że z czego innego leciały. Miłego :music:

11. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

hej:)a gdzie ten wazonik znajdę?

12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tam gdzie itemy....

wooolf1 lubi to.
  13. Andre1909

Andre1909 Stały bywalec

event skończyłem o dziwo gwizdków sporo zostało.Powodzenia tym co jeszcze go robią

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na młodej faremce o dziwo mam ogromne szanse zrobić cały event,nie liczyłam na to,siałam na dużych polach,dopiero wczoraj wieczorem zmieniłam pola na małe,zbierałam ręcznie,gwizdków od sąsiedów nie dostawałam,bo wszystkie szły na moją główną farmę,w nocy spałam,realnej gotówki nie wydałam.

juras lubi to.
  15. wooolf1

wooolf1 Naśladowca mistrzów

no tak...zaćmienia doznałam;)dzięki:)

16. Natalka199

Natalka199 Młodszy ekspert

Event zakończony już z trzy dni temu ale dopiero teraz odkryłam zagrody i jak zawsze jestem zaskoczona mechanizmem wylęgu zwierząt { coraz rzadziej co prawda, ale jednak dalej mnie on zaskakuje}farma to same pomarańcze ale już baha uraczyła mnie 4 zagrodami tygrysów;););)

Peonia lubi to.
  17. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Tak jak planowałem event skończyłem dziś po południu. Bez wstawania w nocy, sianie na dużych polach - ogólnie bez stresu że czegoś zabraknie. Zagrody i drzewka wystawione, wieczorem sprawdzę co z nich wyskoczy. Wczoraj zagroda dla jeleni wpadła, więc liczę na dobre rozdanie.

18. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

haha, u mnie podopnie- TSy - bahama bajoro hipopotama, tygrys, 2 x małpy pomarańczone, a na farmie pastwiska jeleni (!!!, hurrra) i pomarańczową zagrodę dla orlów :p

mieczu, Nutka oraz niki1990 lubią to.
  19. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

a ja się jeszcze męczę,miałam eventu nie robić,ale zobaczyłam jak fajne jest pnącze,leje super nawóz wiadrami

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

15 gwizdków do końca. Event ma dobry czas

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.