Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

zgodnie z planem pnącze odpalone wczoraj porządki skończone dzisiaj :)

pnącze dało 2 lisy

tajemniczości - Dramat
    prócz kolejnych tygrysów same starocie

bez szału ale chociaż Fido miał radochę

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Brakuje Ci jeszcze 9 000 eventówki, siejąc na wszystkich małych polach z cmj, potrzebujesz ok. 3 zasiewów.
    I w ogóle do tego nie potrzeba ani zochy, ani SN. Siałam z wodą na dzień, na noc bez niczego.

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2016
  3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    pnącze odpaliłam i własnie skończyłam sprzatanie ;)
    troszku się wlokło, ledwo dwa zbiory dziennie, gwizdków 133 zostało ;)

4. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Skupiony na zdobywaniu itenów, brakuje mi 35 gwizdków. Za godz. zbiór ;)

AnnDżelina lubi to.
  5. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

pnącze odpalone - dostałam 2 czerwone pandy
    z tajemniczych zagród - podwójny szok ;)- czerwony kurnik :p i 2 x hipopotamy :D

6. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Dzisiaj rano ewent skończony :) Pnącze odpalone: dostałam z niego 2 słonie. Tsy stoją na polu i dojrzewają ;) Pozdrawiam :)

7. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Ostatni zasiew, teraz TYLKO ;) 5 godzin z haczykiem i kończę event :D
    Gwizdków jak na razie 28 sztuk ponad stan :p

toDzasta i Krokodylek75 lubią to.
  8. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

No skończyłem ten nużący i trochę stresujący ewent (chodzi o wypadajki słabo lecące na początku).
    Obyło się bez kasztanka..... Nawet na czas wszystko nie było zbierane.... Wychodzi na to, że BP nie przykręciło kurka z wypadajkami,bo udało mi się skończyć przed czasem i to dużo bez większego angażowania (czytajcie = bez dopalaczy, tylko na wodzie, no i początek rozsiew na dużych polach , wtedy oczywiście na dopalaczach).
    Za 3 godziny skonczy się czas działania cmj, więc będzie ostatni zbiór, później demolka i wystawienie drzew i zagród.
    I znowu trochę nudy w oczekiwaniu na następny ewent i podjęcie decyzji robić czy nie robić..... (ale jak znam siebie, to pewnie będę robił, jak każdy inny)... heh. :)

Nutka, empatyczna oraz Krokodylek75 lubią to.
  9. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Tajemniczości na farmie to prawdziwe wykopaliska, aż przykro patrzeć:cry:xD
    Lepszych fantów życzę:)

toDzasta, Peonia oraz visa77 lubią to.
  10. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Witojta, Farmery :D

Mam takie pytanie - skąd wiecie, jakie zwierzątka Wam wypadły z pnącza ? Bo ja szukam i szukam, ale chyba źle szukam :D

A eventowe TS to u mnie nawet nie warte wspomnienia... Żółta strzygalnia królików na przykład. Szkoda słów...

toDzasta i Mariolka7214 lubią to.
  11. Azile

Azile Komandor forum

Event u mnie dawno skończony jak na razie z tajemniczych stajennych na farmie, 2 razy orły, bobry, no i jelonki :inlove:, z wyspy, małpy i różowe wielbłądy, dwa jeszcze stoją zobaczymy co wyskoczy, drzewka na farmie wszystkie do paska, na wyspie z wartościowych achacha xl i baobab xxl, no to czekamy do następnego eventu bo już nudno troszku ;)
    Triangiel musisz wejść w magazyn, itemy, towar konsumpcyjny.

Nutka, monikak12 oraz tosia lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wejdź w inwentarz, tam gdzie itemy, w towar konsumpcyjny, znajdź skrzynię kliknij użyj

Co chwila ktoś pyta, ludzie zerkajcie kilka wypowiedzi wyżej ;)

13. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Zajrzyj do dekoracji i przedmioty konsumpcyjne tam znajdziesz skrzynkę ze zwierzakami:)

tosia lubi to.
  14. abask

abask Fanatyk forum

Ojej... Ale to były TS-y z tego eventu :( To już nie można się pochwalić lub ponarzekać?

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oczywiście, że można wszystko co tylko jest w temacie eventu i zgodnie z Regulaminem forum, a usunęłam taką treść: "A u mnie kino mało kiedy daje filmy :(" :)

16. abask

abask Fanatyk forum

Uuups :(
    Przepraszam :)

kalina-malina i tosia lubią to.
  17. monikak12

monikak12 Czeladnik forum

Z TS-ów...hipopotamy:inlove: Hura,hura,hura...:D

18. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ivent już skończony jelonków i hipciów nadal brak ale i tak fajnie się bawiłam a gwizdków mam w zapasie 228

Nutka lubi to.
  19. Triangiel

Triangiel Młodszy ekspert

Serdecznie dziękuję wszystkim za podpowiedź :D

Znalazłem - z pnącza dostałem 2 borsuki.

Pozdrawiam wszystkich Farmerów :D

toDzasta lubi to.
  20. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Bardzo przyjemny event, oby więcej takich, ukończyłam dziś rano :)
    Z tajemniczości na wyspie żółta tokarnia pałeczek, czerwona zagroda dla pand, pomarańczowe małpy i papugi ++, tamaryndowiec XL, achacha XXL, baobab XXL, pitaja XXL.
    Natomiast z tajemniczości na farmie: japońskie drzewo wiśniowe XL, jarzębina XXL x2, tarnina XXL, pancerniki, pomarańczowa sowiarnia, żółta sowiarnia, pomarańczowa zagroda dla niedźwiedzi... czyli niestety żadnych nowości :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.