Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

[ciach]Ja jeszcze TSów nie wystawiam, wystawię jak zdobędę ostatnie gwizdki do Bezpieczeństwa. Wszystko odkopane, a do pełnego pnącza trzeba 49 gwizdków.

Offtop usunęłam, proszę trzymać się tematu eventu.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2016
  2. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

I ja też mam jelonki :) tak niespodziewanie wpadły :) a do pnącza 4 gwizdki.

azadrubalja i Anhedrea lubią to.
  3. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Jak przewidywałam event ukończyłam wczoraj wieczorem ,tesy nie warte wspomnienia,poprostu żenada,zadowolona jesten z SP,SN,wypadajek ponad stan 185 szt

4. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Witam! da się wysiać mniej tej rośliny eventowej (boje się że nie zdąże przez ost.event nie mam sup.nawozu ), żeby mieć tyl.itemy i pnącze?czy trzeba iść po kolei?

5. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

jak sprawdzic jakie zwierzątka z pnącza wyskoczyły?

6. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

szukaj tam gdzie trzymasz itemy,towar konsumpcyjny,w skrzynce u mnie na poczatku zaraz

7. FarmaNirvany

Gwizdki już mam i to z nadwyżką ale rośliny tyl.8tys.i na wszystkich najmn.polach rozsiana - jak się da wysiać jej mniej żeby mieć tyl.pnącze z itemami dajcie znać - bo sup.nawóz cały zużyłam i za bardzo już nie mam zadań żeby go zdobyć:(, tyl.takie których długo nie zrobię.:music:

8. andairka

andairka Forumowy żółtodziób

Dziękuję :)

9. abask

abask Fanatyk forum

[ciach]

Wypadajek w zapasie mam 248 sztuk ;) Niby mało ich było potrzeba ale leciały u mnie dobrze. ;)

Offtop usunęłam, proszę trzymać się tematu eventu.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2016
    Anetta41 lubi to.
  10. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie!
    To zaczynam zabawę z Fido. [​IMG]

11. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Trzabyło użyć CMJ i jak masz to zochę. Ja robiłem małe pola, jak był to sn i zocha i zawsze z CMJ.

FarmaNirvany lubi to.
  12. FarmaNirvany

Tyl.robie z cmj i na najmn.polach, ale zochy mam mało, sn w ogóle.Teraz obliczyłam, że jak się chce pnącze tyl.z itemami to wyjdzie o 2.500 mniej rośliny, ale że sup.pasze musze mieć to 2.000tys.mniej tylko.Na razie odjęłam tą rośline z nagród: cmj, sup.nawóz Zosi, impr.wejściówki, kombajn (bo mam ten za pół ceny ) - na razie tak będę robić a jak coś zawsze można wrócić do zadań.No i ta sup.pasza biore koniecznie tym bardziej że zaraz event hodowlany będzie.8)
    Dam znać jak mi poszło - a jutro na 2 zmiane o 14 wyjazd i wrócę o 1 to z 2 siania.
    Ps.Pomyliło mi się że sup.pasza jest za 500szt.rośliny a jest za 1.100.

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2016
    Anetta41 lubi to.
  13. kogucik66

kogucik66 Młodszy ekspert

Dzieki wielkie Olkaa01

14. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

witam
    skończyłam wczoraj, a rano wpadły mi hipopotamy( pierwsze)
    powodzenia walczacym

Nutka lubi to.
  15. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

U mnie event w pełni zakończony. Z pnącza wyskoczyły dwie czerwone pandy:) Z ts jedyne warte uwagi to jelonki - moje pierwsze:)

Nutka i panoramaogrodnicza lubią to.
  16. ruda120

ruda120 Ekspert forum

gdzie sprawdzic skrzynki z pnacza ? chyba cos przegapiłam ...

17. edapit

edapit Aktywny autor

po lewej sronie tam gdzie dekoracje w zakładce towar konsumpcyjny i tam szukaj..

18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

No to skończone. Z pnącza 2 tygrysy, a reszta - teraz tylko czekać na wyniki losowania.

19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

melduję wszem i wobec koniec eventu xD

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rysio jeden z Twoich postów, który niczego do tematu eventu nie wnosił, usunęłam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.