Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pnącze odpalone ! Pierwsze zwierzę ze skrzyni - 2 x liski.
    T-sy z baha: tygrys, mrówkojad, flaming i pandy IV/czerwone/. :)
    T-sy z farmy jeszcze rosną.
    Obyło się bez kasztanka. Jeszcze melony i dzika róża do zebrania, więc wypadajki na plusie będą. Ziele rosło z cjm i wodą na trzech i pół polach , bo baobaby są wieczne i nie zdejmowalne z pól, takoż menażerie i manufaktura oraz jajcarskie, kozie i mleczne drzewa.
    Pozdrawiam jeszcze pracujących do "utraty tchu". :)

2. visa77

visa77 Komandor forum

Te tygrysy naprawdę mnie kochają, z poprzednich ts-ów wyszły tygryski , teraz tygryski chętnie je wymienię na hipcie :p a w temacie badyla to jeszcze 2tys i będzie pnącze a nad resztą pomyślę

3. abask

abask Fanatyk forum

Gdzie sprawdzić co się dostało ze skrzyni?

4. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Może trzeba ją otworzyć jak te skrzynie z pnącza rzemieślicze?
    Ja na razie siałam tyl.na wypadajki i z rośliną eventowa dopiero zaczynam....tzn.mam na rozsianie na wszystkie pola.Może podgonie i porobię zadania za sup.nawóz, bo przez ost.event cały mi poszedł a oni go przedłużyli...

5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

tam gdzie masz itemy,towar konsumpcyjny

abask, seler70 oraz FarmaNirvany lubią to.
  6. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

no dokładnie itemy - towar konsumpcyjny-skrzynia ze zwierzętami uzyj, tak jak te skrzynie rzemieślicze.Muszę iść porobić zadania za sup.nawóz bo inaczej nie zdążę rośliny nazbierać a musze mieć te pnącze!

Anetta41, julkalulka111 oraz seler70 lubią to.
  7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Fido przekopał ogródek i teraz odpoczywa ;)

8. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Po porannych zbiorach malin i melonów zabrakło 18 gwizdków- spokojnie dzisiaj wypadną
    Jeszcze posiałam przysmak bo trochę zabrakło.
    Dobrego dnia życzę.

9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Nie wiem jaki jest mój stan posiadania bo Fido zaczął biegać i kopać. Na razie wykopał cjm i item obok niego. Potem rzuciłam mu patyk w stronę drzew Atlas i SN. Wykopał też pomocników na 12 h. Dzisiaj sieję i po raz pierwszy / obok rozsiewu na dużych / wodę leję. Jest zatem realna szansa na trzy zbiory:p, zwłaszcza, że jeden już za mnąxD.

10. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

Witam , i ja też event zakończyłam,sąsiedzi dopisali jak zawsze,roślinki długo rosnące obrodziły wypadajkami a psie przysmaki z cjm szybko uzbierałam.:)powodzenia dla wszystkich walczących:)

11. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Dzieńdobry pochmurne, u mnie wypadajki w komplecie, muszę tylko dosiać 4 tys badyla i wykopać 4 dołki i koniec. Miałam z kopaniem poczekać do pełnego kompletu badyla i wypadajek, ale Fido tak się rwał do kopania że nie miałam serca mu zabronić:)

12. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, pnącze aktywne, PD i TPD dopisane a gdzie mogę sprawdzić jaki zwierzaki dostałem???

nie było pytania już znalazłem aż dwa posty wyżej:D ale tak to jest jak się nie chce czytać:oops:

13. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Godz.02.45 - 12944 kosteczek (bez rozsiewania) i 265 gwizdków:sleepy::wuerg:
    Godz.09.30 -(padam na dziób po 12-to godz.dyżurze a o 17.00 wychodzę na następny) 14981 gnatów i 292 gwizdy....idę gwizdać w poduchęo_O:sleepy::sleepy::sleepy:.Dobranoc wszystkim. Pa

14. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Pnącze odpalone, a w skrzyni 2x czerwona panda : >

oset53, seler70 oraz julkalulka111 lubią to.
  15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Skończyłam :D, zostało jeszcze 77 godzin eventu.

Tsy w pasku, z pnącza 2 borsuki, idę sprzedawać nawóz.:)

Bardzo dziękuję za gwizdki. :D:inlove:

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dziś rano event przeszedł do historii, Pnącza nie trzeba było odpalać.

17. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Swoim zwyczajem najpierw sieję i zbieram a później wrzucam.
    Chyba pierwszy raz szybciej uzbieram odpowiednią ilość wypadajek niż rozsieję badylka ;)

18. mazowszanka

mazowszanka Okazjonalny autor

Witam Wszystkich w ten słoneczny , ale chłodny weekend . Ja za cztery godziny zbieram ostatni raz z pól i event będzie gotowy. Siałam bez SN , jak wszystkim i mi brakuje go. Wypadajki mam jeszcze do uzbierania 15 szt . Postawię zagrody i penie nazbieram. Myślałam ,że będzie gorzej . Te ranne zmiany ( musiałam wstać o 15 min wcześniej by zebrać plony) a tak to wstała bym o 4 rano . Myszka latała po polach a mózg patrzył wstecz na łóżko ;) jeszcze ciepłe . Pozdrawiam ciepło i życzę miłego weekendu :)

oset53, tosia oraz seler70 lubią to.
  19. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

Witam, chcialam tylko napisać, że event dotyczący naszych pupilów jest bardzo sympatyczny i świetny do wykonania, inny niż dotychczasowe i choć go jeszcze nie skonczylam, to z wielką przyjemnością go wykonuję. Czy zgadzacię się ze mna, że ta forma
    eventu jest bardzo sympatyczna?

20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    zebrałam melony i goździki:D
    nie zawiodły:D
    melony dały mi 16 gwizdków,goździki 62 gwizdki:D
    ogólnie mam:17249 przysmaków i 455 gwizdków:D
    mam już wszystko,jak tylko wrócę z piesem ze spaceru biorę się za kopanie:D
    pierwszy raz wytrzymałam i z kopaniem odczekałam aż zbiorę całość:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.