Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Wow gratulacje ;)

seler70, azadrubalja oraz juliuszka lubią to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

juliuszko grateczki słonko:D

seler70 lubi to.
  3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Jeszcze 2 zasiewy badyla wypadajek mam nadmiar wiec jutro po południu odpalę pnącze :) było by szybciej,ale nie wycinałam drzewek na polanie i na wyspie wiec sieję tylko na 3 całych łąkach i na nie całej na wyspie

4. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dziękuję, ale to niekoniecznie moja zasługa.
    To raczej moje gamoństwo, czyli stukanie wypadajek przed przeczytaniem poradnika (to już 440).
    Nieoceniona pomoc sąsiadów i własne zasiewy dały wynik, jak powyżej.
    I kropka. I już. I (może) jeszcze raz ?

5. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Brak
    U mnie jeszcze daleka droga w zdobywaniu gwizdków, by zdobyć itemy bo pnącze odpalone...

seler70 i oset53 lubią to.
  6. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam melduję odpalenie pnącza wypadły 2 pancerniki pozostała do zabrania tylko pasza i kibelki ale to już jutro

7. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Pnącze oddalone, do zamknięcia eventu zabrakło 38 gwizdków. Goździki i melony posiane, rano powinny wpaść brakujące wypadajki i fajrant. :p Z pnącza przytuliłem 2 wydry.

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2016
  8. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

stan obecny: 10094 kosteczek + 4 zasiane pola i 241 gwizdków czyli "pół na pół i telefon do przyjaciela" przekroczone:)

seler70, oset53 oraz gadek lubią to.
  9. visa77

visa77 Komandor forum

Ja jeszcze potrzebuję wysiać roślinki żeby dostać pnącze :p akurat wypadajek mam wystarczająco :D

10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja mam zbiór dopiero rano:D
    tak więc pora iść na białą salę:D
    dobrej nocki życzę i duuuuuuuuuuużo gwizdków:D

seler70, oset53 oraz Anetta41 lubią to.
  11. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Pewnie,że nie mogłam znaleźć itemu, bo odkryłam nie to pole! Bez komentarza, poproszę ;)
    Pozdrawiam sąsiadkę :D

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Mam pytanko: jak powinna wyglądać plansza ewentowa po zrobieniu wszystkich zadań.Pnącze odpalone a plansza nie jest pusta i nie było sztucznych ogni.

oset53 lubi to.
  13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Tak powinna wyglądać :)

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

dziękuję Ci dobra KobietoxDxDxDxD. Też tak mam. Koniec ewentu i 351 gwizdków na stanie.

15. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

U mnie tyż koniec eventu,wypadajki jak zwykle spoko wypadły,nie trza kasztanków ruszać:))))
    Z ts warte uwagi są tylko różowe pandy i borsuki.
    Drzewka jak zwykle poniżej poziomu,nie warte uwagi najmniejszej .

Zyczę powodzenia walczącym jeszcze:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

17. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Teraz mam 12001 roślin, a gwizdków 261. Roślin byłoby więcej, ale są 3 powody zmniejszenia.
    -lilia na głównej
    -zapomniałem użyć CMJ jak zbierałem na dzikiej>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(, potem użyłem
    -2 doły odkopane, bo nie mam ochoty zbierać tego ręcznie
    Teraz jest cmj, to teraz będzie z 15000, ale rośliny na pewno skończę dzisiaj, posadzę bawełnę. Lilia nie jest zła. Wypadło 15 gwizdków, więc sporo. Za 40min drzewa na wyspie, ale będę w robocie, więc zbiorę o 12. Ale na farmie były gotowe i będą jeszcze raz, użyłem turbo. Rośliny idą, ale nie wiem ile będzie trzeba siać tej bawełny, ale myślę że ze dwa lub trzy siewy. Śmiało skończę event.

Anhedrea, seler70 oraz oset53 lubią to.
  18. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

aj.apomniałam o cjm...ale tylko na jednej łące... takto bym zakończyła jeszcze jednym zasiewem na wszystkich polach a teraz bd musiała jeszcze coś gdzieś posiać , żeby styknęło... gwizdków brakuje tylko 63

19. abask

abask Fanatyk forum

Mam jeszcze do zebrania wejściówki i koniec ;)))
    Z czterech zdobytych sadzonek dostałam 4 x japońskie drzewo xl :(

gadek i seler70 lubią to.
  20. kasia750

kasia750 Hrabia forum

,
    a ja z kibelków pomarańczowa stajnia i.......3x żółte orły -porażka totalna buuuuuuuuuuuuu:cry::cry::cry::cry:

seler70 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.