Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzięki słoneczko:*
    narazie zebrałam i posiałam ręcznie................
    na stanie 14225 + to co na polach i 332 gwizdki............

2. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Nie mogę znaleźć itemu "W pogoni za ogonem" - sprawdzałam na farmie i wyspie i nic.... Ktoś tez tak ma? Czy itemy będą dostepne dopiero po zakończeniu eventu??? Ktoś coś wie???

Wrzosowisko3 lubi to.
  3. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Tez jestem gapa. Na głównej eventówka od rana czekała na zbiór. :(

Wrzosowisko3 i azadrubalja lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

azadrubalja item powinien znajdować się w Inwentarzu od razu po zdobyciu, może wyloguj się i zaloguj ponownie. Wpisywałaś w wyszukiwarce Inwentarza nazwę itemu? Ten item nie nazywa się "w pogoni za ogonem" tylko :

item "Pogoń za ogonem"

Wrzosowisko3 lubi to.
  5. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Spróbuję się przelogować. Wpisywałam "ogon" i nic nie znalazło. Dziękuję za odpowiedź :) Idę szukać psa ;)

6. aniasam

aniasam Czeladnik forum

160 gwizdków i 6000 przysmaku brakue mi do ukończenia całego eventu.... Myślicie że zdążę? zbieram z cjm, posiane na wszystkich łakach z wodą, także od jutra będę siała długorosnące....

Wrzosowisko3 i xBabciaEwa lubią to.
  7. kheme

kheme Analityk forum

Jeszcze 142 wypadajki i 5000 roślinki, za 3:20 zbieram roślinki i w sumie zaczęłabym pomału robić porządek, ale nie wiem czy z zagród wypadnie mi tyle gwizdków :oops:

8. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Itemy są dostepne od razu po zdobyciu, ja stawiam od razu na juz zdobyte pnącze i jest ok.Brakuje mi jeszcze jednego, ale spoko:D
    Pozdrawiam sąsiadeczkę.

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Normalnie odkryłam ts na farmie i się wzruszyłam - żółte misie dostałam - zatrzymam jako rarytas , reszta z drzewkami do paska . Na wyspie oprócz starych zagród dostałam czerwone wielbłądy - nie miałam , więc się cieszę , drzewka do paska .
    To by było na tyle , jeszcze gwizdki zbieram , ale już na luziku .

10. gadek

gadek Fanatyk forum

Pnącze jest [​IMG]
    Jeszcze 3100 przysmaków i będzie całość:)
    Ze skrzyni dostałam 2 słonie:D

11. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Na chwilę obecną: 8111 kosteczek + 4 0bsiane pola i 219 gwizdków. Wypadajki na razie tylko z eventówki i od znajomych. Z oddaniem jeszcze czekam choć nęci,oj nęci:);)

Wrzosowisko3 lubi to.
  12. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Jeszcze 50 wypadajek, 5400 kości i koniec. Jak na 48 godzin eventu to uważam że super wynik. Użyłem tylko 10 SN i 10 SNZ.

13. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,posiałam,zbiór za 3 godz.10 min.,teraz idę odpocząć.................

Wrzosowisko3 lubi to.
  14. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Odpuściłem CMJ , reszta zgarnięta , koniec siania zawsze mile widziany.;)
    TS z Baha wysypał 2 x bajoro , będzie można się konkretnie potaplać , jakiś fartowny dzień dzisiaj na farmie.

Bry po.

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

224 gwizdki i 6 000 przysmaków (+pola) mam:music: Zbiór o 20:39:p

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2016
    bari06, szalina1234 oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Ja mam gotowe za 2 godziny, ale o tej porze będę w robocie, więc zbiorę dopiero o 20. A na noc nie wiem czy nie zasiać cebuli. Zielonych na razie nie używam, 5 kropelek można tylko powąchać, ale z nowych misji miałem 50 zosiek i dałem na kostki, 100 kostek do przodu. Tylko muszę albo kupić albo wygrać kombajn, bo rano jak będzie ręcznie to będzie trzeba wstać o 5, bo ręcznie to dobra godzina zbierania i siania. A kombajn mam do 18.50. Wiem że pod dwójką jest kombajn, ale wolę najpierw wszystko zebrać i dopiero będę kopał. Tak wygodniej. Albo cebuli nie, bo rano będzie nie gotowa. coś 10 godzinnego. Może jagody zasieję, powinno coś wylecieć. Bo teraz mam tylko 208 gwizdków, od ostatniego zbioru badyli więcej o 1, z hipków. Dodatkowo gratis hipki dały...gwóźdź:(. Szkoda że nie drewniany młot. Śkończę kiedyś te misję magazynowe? Coś za często widuję gwoździe, a za rzadko grzebień czy wentylator.

Anhedrea, szalina1234 oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skończyłam.Czekam teraz co urośnie z ts.Bardzo przyjemny event.

18. kett955

kett955 Analityk forum

brakuje mi jeszcze 125 wypadajek, a za 30 minut zbieram ostatni raz roślinę eventową. Na noc posieję goździki może jutro uda mi się skończyć psi event

Wrzosowisko3 lubi to.
  19. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

jeszcze ostatnie 16 gwizdków mi brakuje a właściwie gdzie znajdę te skrzynie ze szczęśliwymi zwierzętami?

Wrzosowisko3 lubi to.
  20. 11eveline

11eveline Książę forum

Z TS-ów dostałam: jelenie, borsuki, łabędzie i coś pomarańczowego, tygrysy, pomarańczowe pandy i 2 x pomarańczowe małpy, z drzew słodliwka XXL a reszta nie warta uwagi

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.