Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oliwiamisztal5670

oliwiamisztal5670 Młodszy ekspert

Prawda wypadajka leci jak krew z nosa z gożdzików po nocy 33:wuerg: z trzech łąk po bokach mam drzewka a na polanie wielkie drzewa [parę] ale ich nie likwiduję.Kurek nie żle przykręcony , powiedzcie może na noc siać co innego?

aleksandra i skaliwa lubią to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Myślę , że to jest specjalnie robione . Gdyby wszystko było cacy ,to nudno by było , a tak jest powód , żeby ponarzekać .

Może z cebulą spróbuj , u mnie się sprawdza .

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie jeszcze 115 gwizdków brak ;)
    zagrody na bahamie wystawilam

4. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Leń mnie opętał ...

Tyle zrobiłam i tylko czołgam się [​IMG]

Pozdrawiam

5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Pozostało do zebrania 5344 przysmaku ( część już rośnie) oraz 106 gwizdków.

6. magros

magros Nadzorca forum

porzdkuje farme ale tak sie muli ze szkoda gadac

7. Gogosia

Gogosia Analityk forum

Hejka u mnie brak 3000 psicy i 100 gwizdków, ostatni zasiew psicy i reszta długorosnące, spróbuję na 1 cebulę i na 1 bawełnę, i odkryłam miechunkę na wyspie i wstawie zagrody

8. Azile

Azile Komandor forum

A u mnie ten event jakoś w sumie "sam się" robi pomalutku, roślinki rosną, na wypadajki goździki, został mi jeden item, super pasza, nawóz Zosi i bilety na koło do odkrycia, spokojnie się zrobi :) Milutki ten evencik :p

aleksandra i xBabciaEwa lubią to.
  9. kufynka

kufynka Zaawansowany

Witajcie do końca eventu brak 40 gwizdałek zrobiło się milutko z bahamowych kibelków dostałam różowe wielbłądy ,aż nieeeee wierzę i jeszcze tygrysy warte zaznaczenia reszta do paska ,powodzenia

10. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Teraz mam 9153 przysmaków i 207 gwizdków. Półmetek przekroczony. Koło 12000 przysmaków będzie, a jutro chyba wraca bawełna. Jeszcze będą nowe misje drzewne i wezmę SN i zochę i pójdzie szybciej.

aleksandra, Anhedrea oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. xBabciaEwa

Łał gratuluję - to milutko . U mnie jeszcze dobrą godzinkę i też będę wiedzieć co mi dadzą .

12. toledo82

toledo82 Czeladnik forum

A ja dwie łąki bez cmj zebrałam ;) gapa ze mnie, ale brakuje mi jeszcze z 5000 przysmaków, gwizdkow ze 150

eliza9070, aleksandra oraz Azile lubią to.
  13. Azile

Azile Komandor forum

Łoooo, mi się też tak zdarza( najczęściej po nocy), to jeszcze jak się zbiera ręcznie to pół biedy, ale jak kombajnem przelecisz po polu to bay bay dodatkowa roślinko :p

eliza9070 i aleksandra lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dzień dobry:D
    mnie ten event od początku wystawił na ciężką próbę:(
    dziś dopadło mnie zatrucie,albo jelitówka,leci ze mnie na oba końce,czuję się jakby walec drogowy po mnie przejechał:(
    nie mam siły ani.............pomocników,farmę muszę obrobić ręcznie:(
    najbliższy zbiór za 6 min.

15. xBabciaEwa

Witaj Ewcia .
    Jak zaczynasz karmić Fido - bierzesz naklejkę i obok masz pomocników na 12 godz - nie męczysz się ręcznym zbieraniem .
    Zdrówka życzę i powodzenia .

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2016
  16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jeszcze 4300 psiego przysmaku i powinno być koniec. Chyba się nie pomyliłam w rachunkach:):).

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Chyba przykręcili kurek, z całej głównej łąki psiego przysmaku wypadł 1 ( słownie: jeden) gwizdek :p

PiraSolo, aleksandra oraz xBabciaEwa lubią to.
  18. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witaski,,u mnie cieniutko,, jak zwykle(real piszczy),,6,5 tys przysmaków i 228 gwizdków,,plansza eventowa nie ruszona,nie przekopana,nic a nic,, w weekend podgonię,,,,,chyba,,ech,pozdrawiam

PiraSolo i xBabciaEwa lubią to.
  19. komputerowiec1997

komputerowiec1997 Czeladnik forum

A ja dopiero 8 pól przekopałem ;) ale powolutku damy radę - tak sobie powtarzam. gwizdki rzeczywiście lecą jak krew z nosa. Jeszcze słabiej niż na początku

Z sadzonek na farmie: to coś różowo-japońskiego XL x2 dobrze bo nie miałem :D Jarzębina XXL też dobrze bo mam jedną i oliwka XXL (meh...) Kibelki już postawione

oset53 lubi to.
  20. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    melduje, że pnącze odpalone, skrzynka otworzona, dostałam 2 mrówkojady, teraz z niecierpliwością czekam na 2 leniwce :p
    Ts-y czekają w pasku, aż reszta badylka się wysieje. Kasztan czeka nieruszany i pewnie sobie jeszcze poczeka :)

gadek, panoramaogrodnicza oraz PiraSolo lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.