Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

253 wypadajki.... nie jest źle...roślinka pomału rośnie...jeszcze mam do zebrania pare drzewek co to sobie rosną po bokach.

Peonia, skaliwa oraz AnnDżelina lubią to.
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień doberek !
    Co będę pisać , po prostu pokażę co rano zrobiłam , dziś powinnam skończyć .

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

trafiło mi się drzewko bugenwilii. Pochwalcie się, coście dostali z sadzonek. U mnie to najciekawsze, reszta to jakieś bzdety xxl na handel

tola666 i bari06 lubią to.
  4. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry! Event zaczęłam niestety z jednodniowym opóźnieniem, ale jest nieźle, na stanie 5920 przysmaku + to co zasiane na 4 łąkach oraz 211 gwizdków :) Mój piesio - straszny śpioch i zmarzluch, podczas gdy pani zbiera plony z pól, ona nawet nie wyściubiła noska spod kocyka ;)

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2016
    Peonia, tola666 oraz skaliwa lubią to.
  5. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Witam o poranku:).Na chwilę obecną: 5747 kosteczek + 4 obsiane pola i 194 gwizdki czyli dziś powinno być już "pół na pół i telefon do przyjaciela"xD;).

Peonia, skaliwa oraz AnnDżelina lubią to.
  6. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

gratki
    mój pies nadal w budzie siedzi nie mam przysmaków wiec co go wołać będę

masakra
    co za :wuerg: wymyślił taki czas wzrostu eventówki
    nie wspominając o ilości

narzekali farmerzy na wypadajki to dali mniej ale nikt nic na temat bez sensownego dla wszystkich czasu wzrostu
    ciekawe jaki będzie następny 9.45 -.- czy 10.48

grafika dla dzieci z przedszkola a tu siej człowieku kilka dni i weź np wnuczkę zawołaj na 1 dzień eventu
    - zobacz event jest ale wiesz co? nic nie można zrobić przyjdź za parę dni xD
    no wiem wiem - ale nagrody spoko są- ale tylko nagrody
    przysmaku mam 6000 a gwizdków 280

7. tosia

tosia Nadzorca forum

witam:)

6 pól zostało do odkrycia w tym item i pnącze:) do końca eventu myślę, że uzbieram gwizdków:)roślina dziś będzie wysiana;)

8. niki1990

niki1990 Komandor forum

do skończenia eventu pozostało mi :
    - 10700 sztuk badyla
    - 270 gwizdków
    5,5 zasiewu do zakręcenia

Peonia i skaliwa lubią to.
  9. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

No ja już na samym początku, jak tylko ukazał sie poradnik zdziwiłam sie tym czasem wzrostu , nie wiem kto to wymyśla i udziwnia. Najlepiej jak jest 4-godz i 8-godz, wtedy można sobie siać w dzień krótszą a na noc dłuższą i wszystko ma "ręce i nogi" a teraz ledwo dwa, trzy zbiory na dzień. Też mi sie to nie podoba.
    Na chwile obecną mam 9038 przysmaku i troche ponad komplet wypadajek. przewiduję jutro rano koniec. Na razie jeszcze u pieska nie byłam, ale jak będzie wszystko, to pójdę z wałówką do niego.... mam nadzieję, że nie pęknie z przejedzenia?;);)xDxD

10. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

ja liczyłam na hipcie w końcu ale niestety flamingi,czerwone pandy,papugi ++ i leniwce++

skaliwa, panda-p25 oraz xBabciaEwa lubią to.
  11. AnnDżelina

nie pęknie w końcu inni cały czas też podkarmiają przez płot ;)
    a mam zamiar zrobić tak samo jak Ty i myślę że nasze piesełki nadmiar sobie zakopią wokół budy :) w końcu to bardzo mądre stworzenia :)

ja pierwszego dnia zebrałam tylko raz a dziś to może uda się dwa ale to chore jest
    a ten co to wymyślił to chyba powinien badania zrobić ;)

za 5 h zbiór :mad:

12. xBabciaEwa

Witaj ! Dzięki kochana . Dlaczego się tak wściekasz ? Dzieci grają , to grafika pod nich zrobiona .
    Dużo czasu jest na zrobienie całego ewentu , więc spoko . Mój piesio nakarmiony odpoczywa , a ja czekam na resztę przysmaku,
    gwizdki i niespodzianki z ts .

13. AnnDżelina

e no do wścieklizny to mi daleko- byłam na szczepieniu ;)
    ale nie mogę udać że nie widzę wad :)
    a że grafika dla dzieci - miało oznaczać że ładna :)

no i pobuszowałabym z tym pieskiem po tym poletku ale najpierw przysmak

ja jestem niecierpliwa dusza ale łagodna :)

wiem że jest sporo czasu ale ja jeszcze nawet połowy eventówki nie mam a miejsca zrobiłam więcej na sianie
    nie wiem może ja mam jakiś chutney przeterminowany :oops:

w każdym razie ja na pewno dany czas wykorzystam
    ale czas wzrostu mi się nie podoba i już
    nawet jak wysieję ile trzeba będę tego samego zdania

14. xBabciaEwa

Po cichu na ucho Ci powiem , że mi ten czas wzrostu badyla też się nie podoba , ale sieję i czekam .
    Dobrze , że następny ewent bez siania będzie . A żeby w temacie było to na przysmak czekam - ten z pola ,co posiany
    rośnie bardzo długo .

15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie roślinka już w komplecie, czekam na gwizdki tylko
    Strasznie u mnie farma się wiesza ostatnio...nie mogę przejsć z łąki na łąke, po zbiorach nie zalicza ich, czyszczenie ciastek nic ine daje, laptopa zmieniam w najblizszym czasie...loguje się tez nie wiadomo ile czasu ;/

Przywracam już farmę do porządku, chociaż póki co będa królowały kurniki :p

na forum tez zanim wiadomosc mi się dodato kilka razy muszę już wysłać....mam problemy z internetem-ale tylko na tym laptopie, na innych telefonach, laptopach czy tabletach chodzi wszystko jak powinno....

16. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Też na to liczę, że piesio nie pęknie;), niech sobie zakopie, bo jak event się skończy, to wszyscy sobie pójdą, a on biedaczek będzie musiał przejść na dietę. Ten czas jest taki upierdliwy może dla nas, bo jesteśmy w domku i nie ma co robić od zbioru do zbioru. Dla tych, co pracują też nie za bardzo, 8 godz byłaby lepsza..... Mam nadzieję, że to taki jednorazowy "wybryk"

AnnDżelina i tosia lubią to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

za namowa farmerow postanowilam odrobine zrobic eventu,do planu minimum brakuje mi 5220 rosliny a gwizdki juz sa,a do zrobienia calego eventu....tu troszke gorzej:brak rosliny 8220 i 46 gwizdkow :(,zbliza sie weekend to chyba bedzie zrobiony plan max a moze sie myle 8),na ta chwile mam zgarniete wszystkie TS i 1 item xD

18. tosia

tosia Nadzorca forum

właśnie kto wymyśla te godziny8)ani dla tych co mają czas ani dla tych pracującycho_Oo_Oniestety obawiam się, że ten jednorazowy wybryk będzie powtarzalny:sleepy::sleepy:

czekam na roślinę bardzo długo rosnącą i na worek gwizdków;)

skaliwa lubi to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Witajcie
    czekam na gwizdki-brak 11 szt.
    Co do długości wzrostu rośliny to też mi się nie podoba.BP ostatnio chyba dokucza farmerom za bardzo.Czyżby chcieli zniechęcić do gry?

skaliwa lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.