Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ross2

ross2 Komandor forum

Ewent lekki i przyjemny :inlove:
    przy dobrych wiatrach jutro odpale pnacze a tym samym skoncze sianie czego i Wam wszystkim zycze :D

2. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

No to może ja się ogłoszę, 9148 przysmaków, 241 gwizdków... Jutro dwa ostanie siewy a jak posadzę długo rosnące to i uzbieram resztę gwizdków... przy dobrych wiatrach przewiduje w sobotę koniec eventu z mojej strony :)

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2016
    asia1106 i Peonia lubią to.
  3. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

W skrzyni dostałem dwa najpiękniejsze w świecie leniwce ... ależ niesamowita i wyjątkowa niespodzianka :D
    Jupiiiii :)

Teraz tylko ostatnie szlify i koniec zabawy.
    Pozostanie ten długi czas oczekiwania do chwili, kiedy za trzy dni znów dostanę skrzynię i równie prześliczne leniwce :)
    Powodzenia wszystkim życzę :)

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,posiałam na noc eventówkę:D
    na stanie 9685 przysmaków + to co na polach i 265 gwizdków.................
    pora udać się na białą salę:D
    dobranoc wszystkim:D

tosia, tereska1108 oraz Peonia lubią to.
  5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ale to nie takie glupie bo oprocz tego pd/tpd a takich leniwcow przeciez na polu nie postawisz a powolutku sie zbieraja do stodoly;):p

6. 11eveline

11eveline Książę forum

Moja skrzynka dała 2 mrówkojady :)

Anhedrea i Peonia lubią to.
  7. juliuszka

juliuszka Generał forum

To ja również za Markiem :

Dziękuję !

8. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nie martw się, też kiedyś będziesz miała szczęście i dostaniesz leniwce [​IMG]

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Te zwierzaki, to zawsze dwa takie same, czy mogą się trafić różne ?

tosia lubi to.
  10. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Na razie brak doświadczeń, ale chyba będą też różne. Trudno powiedzieć, bo napisane jest niejednoznacznie, ale gdyby miały być zawsze dwa takie same, to byłoby napisane - "znajdziemy po 2 losowe zwierzaki" :)

11. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Podejrzewam, ze ceny sa takie, bo przy zmniejszonej liczbie wypadajek BP musi swoje zarobic.

Posialam na noc badylka, z niego wypada "dropsow" tyle co z dlugorosnacych, wiec szybciej skoncze. Spodobal mi sie piesek i dla niego zaczelam ryc w ziemi wczesniej niz zamierzalam. Dzieki czemu stracilam kontrole nad roslina do wysiania, bede musiala ja policzyc na nowo.
    Z 4 obszarow eventowki wypadly 22 wypadajki, wiec z wypadajkami jestem prawie na polmetku. Z psem przekopalam kilka pol i mam m.in. jeden item, tsy farmowe, tajemnicze zagrody i nie pamietam co jeszcze. :)

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Mam prawie 11 tys. przysmaku a to chyba oznacza że jutro skompletuję eventówkę. Posiana wszędzie. :music:Wypadajek 261:)

13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

A mi dała 2 leniwce,hmmm czy to podtekst żem leniwa:(((((
    hihihihihihi

14. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Sianie skonczylam wczoraj, jeszcze na jakies gwizdki czekam.
    Z zagadkowych na wyspie mam moje pierwsze hipcie:inlove::music:. Drzewka niczego nie urwaly, tak samo tajemniczosci na farmie.

15. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Mam 201 wypadajek i ponad 9tyś. rośliki. Dalej uważam, że nie jest źle i raczej uda mi się skończyć całość. Rozsiane, czas do pracy :) Miłego początku łikendu :)

Peonia i tosia lubią to.
  16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Teraz po zbiorze mam 6849 przymaków i 176 gwizdków. jeszcze 2 doby nie minęły i można powiedzieć że półmetek, na następnym zbiorze będzie koło 9000, wieczorem ze 12 i jutro obsługę farmy powinna przejąć bawełna, lecz wieczorem. Na wyspie można siać przysmaki, bo jutro jak zostanie to niewiele. Ale mało brakowało, zacząłem zbierać i jak brałem kombajn to w ostatniej chwili zauważyłem że z małych pól mam 2 rośliny, lecz szybko użyłem cmj i dopiero zebrane. Czekam na misje z nagietkiem. SNZ i kropelki do wzięcia, tylko boje się że nie trafię nowych.

Peonia lubi to.
  17. magros

magros Nadzorca forum

witam jeszcze 91 gwizdkow i koniec ide kopac dopiero zaczne

sunami_p i Peonia lubią to.
  18. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

jeszcze 7 pól do odkrycia i będzie koniec.......z ts na wyspie dostałam

pomarańczowa zagroda dla wielbłądów
    czerwona zagroda dla pand
    jezioro flamingów
    anakonda zagroda klasyczna ++

tamaryndowiec xxl-2 szt.
    amherstia xxl
    pandanus xxl

szału nie ma:eek:

drzewka na farmie to

jarzębina xl
    klon cukrowy xxl
    japońskie drzewo wiśniowe xl
    oliwka xxl

zagrody na farmie jeszcze nie odkryte.......

19. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

Ja jestem zadowolona. Nie skończyłam jeszcze, ale jest blisko. Jestem zadowolona, bo przy mojej pracy (nie mogę w ciągu dnia korzystać z komputera), musiałam odpalać kasztanka. Teraz nie muszę, ewencik się sam w zasadzie robi. Wypadajek o dziwo starcza razem z rosnącą roślinką. Dla mnie bomba :DxD;)

Peonia lubi to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A ja właśnie zaczynam, ech -.-
    Przemogłam się jakoś xD
    Zgarnięcie tego, na czym mi zależy (z czystej sympatii do osoby, która to zamówiła), zajmie mi pewnie trochę ponad dobę. Tyle to jeszcze da się wytrzymać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.