Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. abask

abask Fanatyk forum

Ja bym wolała te 12 kuponów ;)))

2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Na angielskim jest jak u nas 12 h pomocnikow...

Wolne mam, to event machne. Nagrody calkiem, calkiem;)

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Tez bym wolała , tym bardziej , że nie mam i znowu będę klikać ręcznie .

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

starczyloby na 6 dni;):)

5. abask

abask Fanatyk forum

Dokładnie tak ;))) Ja cierpię na brak kombajnu więc dla mnie super sprawa ;)

6. diablica3

diablica3 Ambasador forum

A co w skrzyni wśród losowo wymienionych zwierzaków robi słoń, zwierzę którego zagrodę można kupić za sg, może ktoś złe przetłumaczył ...

7. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

to raczej będą zwierzaki a nie zagrody .
    A zwierzaki można na rynku sobie uzupełnić.

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

leniwce też są za SG ;)

Event mi sie podoba tylko niepokoi mnie liczba wypadajek :p
    nagrody mi się podobają i cieszy mnie to, że pnącza mają fajne bonusy :)
    zaraz się biorę za ustawianie drzewek gdzieniegdzie, bo dzika róża jeszcze rośnie

9. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Ciekaw jestem ile wypadajek wypadnie z goździków i melona na SP.Pewnikiem 100% raczej nie będzie.

10. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Event zapowiada się ciekawie, fajnie że mało wypdajek ale ciekawe jak będa lecieć :)

11. -norbijas-

bo to jest wedlug niemieckiego OO..skrzynia dzikich zwierzat,,
    a nie jak u nas szczesliwych

12. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. wchodzę na forum czytam opis eventu i co - dla mnie super. wchodzę na ,,rozmowy,, i co - znowu marudzenie. a to za mało pomocników a to można zwierzaki za sg ...... ludzie to gra i trzeba podchodzić z zabawą. dla mnie nagrody wypasione. jak jeszcze ts obrodzą zgodnie z listą życzeń .... rozmarzyłem się. jeśli kogoś uraziłem to przepraszam i życzę udanej zabawy8)

13. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Mnie pnącze bardzo się podoba - miałam odpuścić ten event, ale jednak gram!

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pieskie życie xD, ewent jak event, tylko się zastanawiam, gdzie jest pies pogrzebany. ;)xD
    Na razie trochę problemów z tłumaczeniem jest, ale jak by nie było event robię. :)

15. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Bo jak są dzikie to są szczęśliwe. Trzymajmy się terminologii, jaką Gracze spotkają w polskiej wersji językowej. Sprawdziliśmy też nagrodę w zadaniu i mamy poprawną. W niemieckim poradniku błąd powinien zostać wkrótce naprawiony.

16. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Dzień dobry :)
    Event mi się podoba. Nagrody mi się podobają (kupony zawsze chętnie przygarnę, TSy tak samo, mimo że ostatnio dostałem czerwony kurnik xD, ale za darmo, więc nie ma co narzekać :D). Pnącze ciekawe, przy porównaniu z itemami wypada bardzo dobrze (suma za itemy - 31500 PD lub TPD, a pnącze 30000 TPD oraz PD + ta skrzynka).
    Ciekawy jestem tej ilości wypadajek, bo podejrzanie mało ich potrzeba, a do tego cena za jedną (6 florenów) jest, hm, dość duża xD

17. -norbijas-

no nie wiem czy zwierzak znajdujacy sie w skrzynce jest szczesliwy;)
    szkoda ze,to nie jest 12x 1 h;)

18. tosia

tosia Nadzorca forum

pies będzie pogrzebany wraz z wypadajkamixDxD

zwierzaki dzikie czy szczęśliwe byle będą moje;)zmartwiłam się tymi gwizdkami i nie daje mi to spokoju;)

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

16 TS-ów, po 30 szt. dopalaczy (SN,SP...), rzemiosło, kupony i wejściówki. Do tego ciekawe pnącze. Wszystko za 80 wypadajek dziennie (piewrwszy i ostatni dzień eventu zawsze odliczam - taki zapasik). Roślin nawet nie liczę, bo te można wysiać "na pieszo" bez demolki farmy (chyba,że ktoś ma same zagrody i drzewa).
    Czego więcej chcieć ?

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Na wypadajki posieję rzepę, to u mnie najwyżej punktowana roślinka (163 PD), rośnie 19.30 i zobaczymy ile wyleci tych gwizdków.

Nagrody są warte robienia eventu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.