Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

witam 8065 eventowki tj kostek i 200 gwizdkow ale leca slabo po2 ze strony eventowki jak jutro skoncze eventowke bede sial dlugorosnace

Peonia lubi to.
  2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja nic nie wykopuję póki nie zbiorę całości:D
    taaaaaaaa...............zawsze tak mówię i nie wytrzymuję:oops:
    ale będę się starała..............
    najbliższy zbiór eventówki za 2 godz. 54 min.
    potem eventówka na noc.............

Peonia lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie brakuje 160 wypadajek i 3271 eventówki, ktora zasialam jednak :p

Peonia i eliza9070 lubią to.
  4. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Aktualny stan eventówki 2140, wypadajek 123. Dziś tylko raz zbierałem roślinę, nie martwię się bo do poniedziałku spokojnie uzbieram 17.000 badyla

Peonia lubi to.
  5. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Bardzo proszę o nie przesyłanie gwizdków :) Uprzemie dziękuję za wszystkie nadesłane :)

6. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Powitać wieczorowo
    Widzę, że niektóre farmery ostro jadą, mi jeszcze do wysiania zostało 12tys roślinki i 170 wypadajek. Spokojnie da się zrobić.

Ponieważ dokarmiam psinke regularnie po każdym zbiorze, to część TS już mam. Z tych wyspowych drzewek to flaszkowiecXXl się trafił, reszta normalnie. Zagrody wyspowe wystawione na noc, więc rano będzie wiadomo co tam się ukrywa.

Kiedyś też sie zawziełam czekać do końca na zebranie wszystkich roślinek i wypadajek aby oddać hurtowo a tu ?????????? w przedostatni dzień eventu internet padł - jakaś awaria. Nie było go dwa dni i po zawodach. Zostałam prawie z kpl. wszystkiego. Dlatego wolę oddawać na bieżąco. Pozdrawiam i życzę udanych zbiorów

Peonia i tereska1108 lubią to.
  7. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Jestem strasznie wściekła ,że wypadajka z tego aktualnego eventu jest taka droga, aż 6 florenów??? Kto to wymyślił na litość boską???
    Wiadomo przecież ,że podczas eventów uaktywniamy się z sąsiadami i wysyłamy więcej prezentów niż te obowiązkowe siedem? Moim zdaniem to straszne przegięcie !
    Roślinki zasiane , a że czas wzrostu dosyć długi , to może dopiero rano będą zebrane...
    Na razie wyniki eventu marne:)

8. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Straszono, że jak wypadajki jest 400 to będzie słabo lecieć, a teraz doba z ogonkiem eventu, a u mnie 280 już ich jest, czyli pojutrze finito :)

Peonia i tereska1108 lubią to.
  9. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

U mnie jeszcze daleka droga...
    Boje się czy uda mi się zebrać odpowiednio dużo gwizdków:oops:

10. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Brakuje jeszcze 69 gwizdków i 990 przysmaku. Zasiane.Myślę,że jutro koniec.

Peonia i xBabciaEwa lubią to.
  11. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Fajnie , gratuluję . Babcia poczłapie i też skończy jutro siać przysmaki , a gwizdki wypadną .

12. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Ja mam tylko 52 gwizdki więc daleka droga przede mną:sleepy:

13. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Na chwilę obecną 5911 kosteczek i 155 gwizdków więc......chyba nie jest tak tragicznie:)

PS: mała poprawka - 158 gwizdków;)

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2016
    -rybka24- lubi to.
  14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To dopiero event !
    Zamiast próśb o wypadajki , pojawiają się takie o ich niewysyłanie.
    Nie pamiętam takiego.

Ja robię bez demolki. Rośliny na trzy, może cztery zbiory dziennie (1700 szt. na czysto).
    Przed chwilą zebrałem plony i mam 5700 badyla i 200 dropów.
    Na spokojnie w sobotę koniec.
    Luzik.

15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Nie jest tragicznie - jest dobrze :)

Ja mam wolne prezenty ( do wysłania i odebrania)
    Niestety sąsiedzi albo nie potrzebują albo śpią.

Roślina posiana, zbiór rano.

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Jeżeli ktoś z rozpędu uruchomił pnącze kasztanowe (jak ja) na szybki rozsiew roślinki i przy okazji kilka(naście/set) wypadajek na SuperPolach, to potem mamy właśnie takie kwiatki.
    Nie dziw się, bo cena wypadajki wysyłanej ponad limit (6FL) jest zaporowa.

I jak tu pomagać ?

17. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

5000 nie przekroczyłem, ale niedużo się pomyliłem. Mam 4545 sztuki i 157 gwizdków, ale jutro powinno być koło 10 tys, bo właśnie bawełna zakończyła pobyt na polach i obsługę dzikiej przejął przysmak. Bawełna wróci jak będę miał 17000 roślin i jak nie będzie 400 gwizdków.

Peonia, Anhedrea oraz tola666 lubią to.
  18. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

No to jedziemy tym samym tramwajem z podobnymi workami kosteczek i gwizdków:);)

-rybka24- lubi to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Raport wieczorny .... 194 gwizdki /prawie półmetek / i 2027 przysmaków. Jak na moją "niebytność" na polach to całkiem ładny rezultat. Jutrzejszy dzień podobnie jak dzisiaj, choc nie wiem czy rano uda mi się odpalić grę. Zobaczymy .... posiałam na małych, tak by zebrać. Jak się nie uda, to w chwast do wieczora przysmaki się nie zmienią. :p Nadal nie korzystam z wody, czyli .... mam oszczędności. Pierwsza fura nawozu poszła w szczycie cen. Na pół słoika cjm już się nazbierałoxD.

toDzasta, eliza9070 oraz Peonia lubią to.
  20. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

Ja powiem tak szalejecie :). U mnie 406 eventówki xD plus to co rozsiałam na wszystkich polach i 163 gwizdki.Także mimo wszystko mam nadzieje, że się wyrobie. Bynajmniej przez późny start i za pierwszym razem głupie rozsianie na super polach wystartowałam chyba ostatnia-.-. Mam nadzieje, że z pomocą cjm jakoś pójdzie do przodu...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.