Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No mam nadzieję, że nie :eek: Nie chciałabym żeby mu zaszkodziło:p Mój realny piesu ma na bieżąco wymieniane puste miski na pełne i nie narzeka, znaczy nic mu nie jestxD ;)

A może rzeczywiście zacząć już się z Fido bawić i dać mu trochę tych przysmaków, sama nie wiem :sleepy:

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Na chwilę obecną mam 202 gwizdki i 6264 przysmaki. Na 4 polach eventówka a na jednej cebula na małych8)

Peonia i panda-p25 lubią to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Niewiele ponad doba za nami.Mam 303 gwizdki i 7100 roślinki.Podoba mi się ten system,gdzie potrzeba mało wypadajek,nawet kosztem słabszego ich wylatywania.

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Naczekałam się , zebrałam , posiałam - 9495 przysmaków i 242 gwizdki mam na stanie .
    Jeszcze nic nie oddałam , chcę wszystkie przysmaki wysiać .

5. Megan

Megan Komandor forum

Widocznie u Ciebie tak się dzieje, ja mam od samego początku magazyny, stoją cały czas, nigdy ich nie usuwam i wiertarki nie lecą lepiej.
    Jakiś zastój jest u mnie, od kilku dni nie wypadła ani jedna, jak było ich cztery, tyle samo jest.

W temacie eventu roślina rośnie, gwizdków 190, czyli przyzwoicie:)
    Uzbieram przysmaków i zacznę szukać skarbów, zebrałam tylko najważniejszą nagrodę....naklejkę, no i kombajn, reszta niech czeka;)

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

164 gwizdki + 2 397 przysmaków (+3 000 z posianych do wieczora) - nie jest źle;)

Peonia, panda-p25 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Moje drzewka to dereń-czwarty, bugenwilla-trzecia, jarzębina xl i niesplik japonski xxl wiec jestem zadowolona
    na bahamie 2x tamaryndowiec xxl, achacha xl i wampee ;)
    nie mam powodów do narzekania :)
    wystawiłam zagrody zagadkowe właśnie, zobaczymy co przyniosą
    roslinki brakuje mi jeszcze 6087 a gwizdków 185 więc jest dobrze :)
    dzis na noc chyba dzika róża pójdzie a jutro w dzień ostatni zasiew eventowki?

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witam pracusiów mi do szczęśliwego końca brakuje 7000 rośliny i 170 wypadajek

Wrzosowisko3, xBabciaEwa oraz panda-p25 lubią to.
  9. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Hmmm, to idziemy inną drogą - mnie brakuje 9200 roślinki (najbliższy zbiór za 40 minut) i 143 wypadajki :) , a pracusie dalej pracują - sieją, czekają (strasznie dłuuuugo) i potem zbierają. A piesio też czeka . Miłego popołudnia z Psim życiem :D

Peonia, Wrzosowisko3 oraz panda-p25 lubią to.
  10. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam ,gwizdków 274 a roślinki braki ,trochę długo trzeba czekać ,byle do przodu ,10 zadań zrobionych ,powodzenia

Peonia i Wrzosowisko3 lubią to.
  11. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Witajcie!
    Dzisiaj zrobiłem sobie prezent i uruchomiłem kombajn - tak mi jakoś się ręcznie nie chciało... Teraz dopiero sobie uświadomiłem, że dwa razy zebrałem bez cmj-a, bo wczoraj tylko jednego włożyłem w slota.... [​IMG] [​IMG]
    Bez komentarza...
    Dzień do tyłu z sianiem, a tak się miło zaczął.

12. bartek34-75

bartek34-75 Młodszy ekspert

witajcie farmerzy
    Jak nigdy mam 370 wypadajek i 11300 roślinki , jak dobrze pójdzie jutro skończę, Aha mój piesek ze mna gra i bystrymi ślepiami patrzy w ekran i łebek przekręca:music:

Peonia i panda-p25 lubią to.
  13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja bez spiny bo w week mnie nie ma , wiec i tak bym calego nie zrobil a tez nagrody nie sa mega...

14. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Ja mam 1643 przysmaków i 111 gwizdków, za 3 minuty zbiór. Zielone kropelki i cmj pomagają. Miałem 1200 SN, teraz 450, ale zamiast 6:45h, roślina rośnie tylko 2:10 z SN i wodą. Na głównej jeszcze nie sieję, rośnie jeszcze tam bawełna. Teraz przebudowana została dzika, gdzie zebrałem bawełnę, wymienione pola i eventówka za 2:10h gotowa. Na noc już wszysyko powinno być w przysmakach. Oby więcej takich eventów. Tylko szkoda że zamiast 2x Kertstol nie ma Tajemniczych sadzonek x5 lub drzew Mistral. Co prawda w mistralu nie ma pachnącego, ale jeszcze jest jajeczne. Ale kertstol tez się przyda. Oby więcej takich eventów.

tola666, Anhedrea oraz panda-p25 lubią to.
  15. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Hmm,według mnie,jeśli już chcesz się bawić sn,to dawaj go na długorosnące.W ogóle na ten event sn bardzo szkoda.Mimo że mam grubo ponad 4 tys,to dałam tylko na rozsianie i dwie rundki uszlachetnionej cebuli.

16. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Po zbiorze mam 2963 przysmaki i 127 gwizdków. 5000 przysmaków powinienen przekroczyć dziś, to do niedzieli roślinki powinienen skończyć, może w sobotę, bo na dzikiej bawełna dziś zniknie i pokaże się przysmak, więc hoop do przodu.

tola666 lubi to.
  17. aniasam

aniasam Czeladnik forum

U mnie 3993 przysmaki + to co na łąkach i tylko 134 wypadajki, ale na razie sieje tylko eventówkę bo boje się że nie dozbieram bo sn u mnie prawie nic,.... a jak czytam że inni mają już ok 10 tys przysmaku to słabo mi się robi.....

Ostatnie edytowanie: 3 listopada 2016
    Peonia lubi to.
  18. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Stan na 24h eventu :131 gwizdków, 3011 przysmaku + 4 zasiane pola (zbiór za 3h) i motto życiowe :"Spiesz się powoli albowiem....zawsze zdążysz się spóźnić":). A w realu czas rzucić hasło mojemu piesiowi (na awatarze) : "SPACEREK!". Po tym słowie następuje szaleństwo i wychodzimy w asyście 3 kotów: Alberta, Tosi i Gucia na godzinne wałęsanie.[​IMG]

Peonia i MamiKar lubią to.
  19. gadek

gadek Fanatyk forum

Mówisz,że się nie obrazi to świetnie;)
    Bardzo dobrze Ci idzie,a przynajmniej jakoś bardziej równo niż u mnie:D

Zła pani,bardzo zła pani,głodzi bidulka,aż nie ma sił z budy wyjść:pxD:cry:xD

0olimpia0 i juliuszka lubią to.
  20. juliuszka

juliuszka Generał forum

No właśnie ! Jak tak można ?

U mnie psiak raczej zadowolony:

Jeszcze godzinka i kolejne karmienie a potem zabawa.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.