Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magros

magros Nadzorca forum

witam w 2 to jest kombajn od razu czy kupon bo jestem niekumata

Peonia lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Komplet pomocników uruchamia się od razu :)

Peonia lubi to.
  3. magros

magros Nadzorca forum

dzieki skorzystam

4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

za pięknie by było jak taką dadzą to nie będą potrzebne wypadajki :)

jakby nie było a jest to psi przysmak rośnie za długo jak potrzebny i się czeka
    ja zbieram za 4 h :)

gadek i abc2016 lubią to.
  5. adam1345

adam1345 Młodszy ekspert

Pomału sadzę i zbieram, bo pogoda nie zachęca do wyjścia z domu:p

6. magros

magros Nadzorca forum

z jednego zbioru z calosci psiego przysmaku 31 wypadajek

Peonia lubi to.
  7. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Ewentówka rośnie...rośnie... Dlaczego tak długo? Zamiast latem dawać dłużej rosnące to na jesienne i zimowe wieczory nam dają.
    :oops:

8. Czapello

Czapello Okazjonalny autor

Ile macie gwizdków i rośliny? :/ mam dopiero 22 gwizdki i około 600 sztuk roślinki nie wiem czy to dobry wynik

9. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

witam!

tak czytam wasze wypowiedzi na temat piesów, jak sie chwalicie to i ja sie pochwalę :p odkąd pamiętam zawsze miała piesa i to sie nie zmieniło, moja ulubiona rasa to bokserek miałam 3 suczki, niestety żadnej już nie ma ze mną czego bardzo żałuje bo moja roczna córeczka miała by świetnego kompana do zabawy, ale za to teraz mam aż 2 burki w tym jednego ze schroniska typowy wieśniaczek a drugi to pół bokserek :p

a w temacie :) roślinka rośnie wypadajek 118 na tą chwile to mysle że nieźle, warto powalczyc o pnącze bo nagrody są ciekawe

dobrego "dnia eventu pieska" ;)

Peonia, zonaania2122 oraz bari06 lubią to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    jak Was czytam przerażenie mnie bierze:(
    ja mam dopiero 192 gwizdki,roślinki 5 142 + to co na 4 łąkach...............
    najbliższy zbiór o godz. 18.25.................

Peonia lubi to.
  11. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Gwizdków 129, roślinki 4520 - uważam że nieźle ;)

Peonia lubi to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a który masz poziom, na jakich polach siejesz i czy masz chutney aktywny?
    siałeś/siałaś coś na początek żeby było więcej wypadajek?

Peonia, eliza9070 oraz -MarekW- lubią to.
  13. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Nie, to nie jest dobry wynik. W zasadzie to rozsiałeś sobie dopiero do zasadniczych zasiewów. Teraz te 600 szt. posiej sobie na trzech łąkach, na małych polach i przed zbiorem zjedz chutney. Chyba, że wolisz z SN na super polach, wtedy zapakuj w sloty białą niewinność, kerststol i zasiej wszystkie 5 pól. Na noc posiej sobie najdłużej rosnącą roślinę, którą posiadasz, dla wypadajek ... a od rana znów jedziesz z eventówką. Jeżeli nie masz chutneya, to pisz sówkę.
    I sprężaj się, bo to nie jest zabawa, tylko event trzeba zrobić szybko sprawnie i z przytupem ;)

14. gadek

gadek Fanatyk forum

Witam :)

Gwizdków u mnie 318 za to roślinka,ale wstyd:oops: tylko 3958 + pola zasiane,marnie tych przysmaków nasiałam,jeszcze Fido gotów sie obrazić i odmówi kopania dołków;)

15. abask

abask Fanatyk forum

W sumie uzbierałam 318 gwizdków. Przeszłam 8 pól. Troszkę za długo rośnie roślinka.

gadek i PiraSolo lubią to.
  16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

myślisz że się obrazi? ee niee będzie miał na dłużej bo jakby wszyscy wcześniej skończyli to by głodny był zanim go zabiorą

tyż mi się przysnęło z sianiem mam dopiero 1450 +pola zasiane

gwizdków 190 - bez zmartwienia

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Coś kosztem czegoś :p

Mój Fido jeszcze żadnego przysmaku nie dostał i właśnie się obraził, schował się w budzie i nie chce wyjść:cry:;)

Fido.jpg

Ale jeszcze trochę i zarzucę go przysmakami hurtowo, a przynajmniej taki mam zamiar [​IMG]

18. abask

abask Fanatyk forum

A jak mu nadmiar zaszkodzi?
    :)

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie eventówki pewnie 3 tysie a Fido się znowu obrazi:p No trudno - raz kozie (khem, khem) psu śmierć:D !!! Ale nie zamierzam go głodzić - za bardzo go kocham;)

PiraSolo lubi to.
  20. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

nie zapomnij dać mu jeść:):):)

PiraSolo lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.