Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Kończę dzień z wynikiem180 rośliny + to co na 3 polach i 133 gwizdki:music:Dobranoc:)

Peonia i puuszek lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

120 "bumerangów dziwnego kształtu" - nie jest źle;) Posiane były aloes, ignam i czarne jagody:)

xBabciaEwa i asia1106 lubią to.
  3. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

dziś mam już 84 gwizdki, a roślin zero, bo rosną na leśnej i wyspie. Na dzikiej i głównej rośnie bawełna ekologiczna. Gwizdki nie wypadają tak źle. Z bawełny wylatuje po 15szt, więc jak na kosztującą 6FL wypada często, przecież wiadomo że nie będzie po 30 jak z papierkami.
    Ja będę robił tak jak z tamtym, czyli uzbieram najpierw przysmaki i dopiero oddaję, będzie łatwiej, a 17000 szybko będzie.

Peonia, Anhedrea oraz xBabciaEwa lubią to.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie 276 gwizdków i prawie 5 tys roślinek.Ładnie idzie.Łatwiutki i przyjemny evencik.

5. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

Chyba wiadomo że będzie ich mniej, bo trzeba ich tylko 400, a nie 1320 jak papierków i zobacz koszt w galerii handlowej. Jak jest za 6fl to chyba wiadomo że będzie rzadziej. Dla mnie to i tak wypadają często.

6. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

183 gwizdki , ponad 3 tyś badyla ,jak na kilkanaście godzin eventu nie jest źle;)xDxD

Peonia i xBabciaEwa lubią to.
  7. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ale się przerobiłam, na leśnej polanie przez całą noc kisiała się marchewka zamaist ewentowej>:(>:(>:(:cry:.

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

pnacze bedzie w poludnie ,wieczorem itemy .jutro rano wyszarpie reszte i po evence.bez kasztanka i innych cudakow.
    z ts wyspowych baobab xxl i 3 x tamaryndowiec xl.:oops::cry:

9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No i proszę.250 wypadajek,prawie 6000 badyla a jeszcze nawet 24 godzin event nie trwa.

10. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim .
    Psi przysmak posiany , jeszcze 10000 i będzie komplet . Gwizdków na stanie 211 , czyli jest dobrze .
    Miłego dnia życzę .

11. tosia

tosia Nadzorca forum

149 gwizdków, roślinka posiana.

Peonia lubi to.
  12. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Na mapie w polu 20-tym po najechaniu kursorem widać że możemy zdobyć 20000 TPD ale już w tabeli pisze że jest do zdobycia 20000 PD gdzie jest błąd ?

13. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie już pnącze jest, jeden item, zagadkowe drzewa stoją na polu, a zagrody wziełam jak juz posialam wiec wystawię je po zbiorze eventówki :p
    brakuje mi jeszcze niecałe 9 tysiecy rosliny i 214 gwizdków do konca :)
    za 5 godzin zbiór :)
    podoba mi się evencik, tylko roslinka starsznie dlugo rosnie

14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Przy porannej kawce pokusiłam się o "analizę" i stwierdzam, że:
    Jestem obecnie posiadaczką 148 gwizdków i 900 sztuk rośliny;
    Dla rośliny eventowej zrobiłam miejsce w postaci, aż ..... 92 dużych pól, które mutują od super do małych, w zależności od okoliczności:p
    Najbliższe dwie doby będą dla mnie komfortowe jeśli chodzi o ilość klikania, ponieważ z uwagi na moje możliwości czasowe skupiam się tylko na sianiu i zbieraniu psich przysmaków, bez opcji podlewania. O nawozie nie wspominam;) , bo ten tradycyjnie idzie na handel;
    Kuszą mnie niektóre nagrody i mam zamiar je zdobyć przy jak najmniejszym wydatku energii własnej, bo coraz chłodniej na dworze czy
    polu jak kto woli ;)xD

15. gosiekd

gosiekd Młodszy ekspert

Moi drodzy!

Piszę, bo zauważyłam pewną prawidłowość na mojej farmie, a chciałabym, żebyście mogli również skorzystać. Na czas eventów nie usuwam manufaktury i menażerii, co owocuje zwiększoną częstotliwością wypadania wiertarek - potrafią wypadać dzień po dniu, przez co udało mi się spożytkować już 14 sztuk, a 11 czeka w zapasie na cegły/deski. Wystawiajcie! :D Powodzenia!

W temacie: czekam z wykorzystaniem eventówki do kompletnego rozsiewu, bo w zabieganiu nie mam siły liczyć, aby znów nie zostać z tysiącem niepotrzebnego badyla, wymienialnego za bezcen.

16. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Raport: eventówka posiana na wszytkich polach, w stodole 777, a wypadajek 203 sztuki :)

Peonia, AnnDżelina oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

3 kroki zrobione za 1 godz zbiór ewentowki ,gwizdków 160szt

Peonia lubi to.
  18. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja też dziś dopiero porozsiewałam po kątach bo wczoraj poszłam spać nie czekając na zbiór
    a że melony ani gożdziki szału nie dały to mam na ten moment 170 wypadajek a eventówki 700 w stodole

tak jak pisałam gwidzki problemem nie są

tylko sianie i czekanie - żmudny standard - jakby nie można było dać krótszego eventu krócej rosnąca roślinę
    jeszcze trochę a dadzą nam 12 godzinną eventówkę xD

dlatego idę nadal swoim tempem - niech mnie ktoś popchnie bo mi się nie chce xD

19. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Ja nie robię, ale powodzenia robiącym, widzę, że całkiem dobrze wam idzie :)

20. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ale z takiej 12 godzinnej będzie wypadało więcej dropsów ;)xD;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.