Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Gwizdków 88 sztuk, może być, reszta wypadnie z długorosnących roślin a i z eventówki też leci po kilka sztuk, więc nie jest źle:)
    Eventówka rośnie już na małych polach, zatem mam czas przeszukać spółdzielnię za kombajnem, ewentualnie kuponami:p

2. tosia

tosia Nadzorca forum

roślinka już na małych ale tylko na bahamie, na farmie czekam na gożdziki do wieczora, coś źle policzyłam i mam teraz jeden zbiór w plecy ale co tam sie wysieje:)gwizdków na teraz 45:)

3. Azile

Azile Komandor forum

Mój nie wie :p On ma codziennie dzień pieseła :p (jak to ładnie ktoś napisał) ,w sumie to nie on a ona i to najbardziej kochany i rozpieszczony pieseł na świcie :p , kiedyś powiedziałam że chyba nie można bardziej kochać psa, usłyszałam w odpowiedzi że każdy właściciel tak mówi, a żeby już nie psuć wątku gry off top, uciekam i się pochwalę że wszystkie roślinki "rozsadzone" :p

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

U mnie też już ewentówka rozsiana na wszystkich łąkach , zbiór po 22 . W tej chwili 126 gwizdków na stanie .

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie roślinka już na małych polach, gwizdków mam równo 100 :)
    najpierw wysieje eventówkę, potem będę siać na gwizdki :)

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

witaj Ewa:) moze mam ale lepiej u mnie obsypuje gozdzik niz dzika roza ,ktora rosnie strasznie dlugo ;)

7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. 79 gwizdków zagwizdało, pierwsze psie przysmaki posadzone, czyli zgodnie z tradycją dziergam event. Cudów nie wydziergam, ale jakąś nagrodę i tak zgarnę, nawet jak sianie mnie nudzi.
    A mój pieseł chyba czuł swoje święto nosem, bo niedawno świrował i "dyskutował", a ja nie miałam pojęcia o co mu chodzi:pxD.

8. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

A my z Klakierkiem mamy 91 gwizdków i 10 dużych pól obsadzonych, Ale jak znam życie to pewnie jakoś zdążymy zrobić wszystko w czasiexD

Megan, Peonia, gretag i dalsza osoba lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie lubię shiba inu.
    To po pierwsze.
    Po drugie to event zacznę jakoś jutro, bo dziś mi się nie chce.
    Jutro też mi się nie będzie chciało, ale zamówienie to zamówienie (niestety).
    Wypadajek zero, bo i skąd miałoby być więcej xD

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no jak Klakiera wypuścisz to pieseł bez gwizdka i bez przysmaku trafi ;)

tyż jeszcze nie obsiałam wszystkich pól zejdzie mi dłuższa chwila
    mam piesełka ale na gwizdek tylko szczeka a z przysmaków niewiele już może :oops:

a święto ma codziennie

11. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Po zebraniu z super pól dzikiej róży, melonów, kilku drzewek i zagród oraz od sąsiadów = 136 gwizdków. Przy "normalnej ilości wypadajek (tj. 1000)" w tym czasie miałem ponad 200. Zatem nie jest źle.

12. beatapalasz

beatapalasz Okazjonalny autor

dobry wieczór:) dopiero dotarłam do domu:cry: gwizdków 74szt psie przysmaki-10szt dopiero rozsiane, a pieseł w realu ma u nas rajskie życie:inlove:

Megan, gretag oraz dantic3 lubią to.
  13. Alairë

Alairë Generał forum

Czemu nie lubisz? ;)

Ja akurat odwrotnie :D. To już kolejny event z tą rasą. Nie to żebym się zainspirowała, ale zwariowałam na ich punkcie :inlove:. To co przeszli ze mną najbliżsi raczej pominę ;), pokonałam prawie 1000 km, żeby go kupić. I wreszcie mam pieseła :D:D:D.
    Mój kawaler ma już 9 miesięcy i co dnia mnie czymś zadziwia xD.

Także robimy sobie razem event, podziwiamy Fido i liczymy gwizdki ;)...

14. Jacper

Jacper Okazjonalny autor

wieam u mnie teraz 134 u wszystko na malych polach

gretag i dantic3 lubią to.
  15. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

a u mnie z dzikiej rozy roasianej na 3 polach i melon na 2 polach 70 gwizdkow. jak czytam wasze wpisy to ilosc raczej srednia

gretag lubi to.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kurka,jak pech to pech:(
    nie dość,że zaczęłam event ok. godz. później,nie dość,że pierwszą eventówkę zebrałam bez chutneya,to jeszcze przez pół godz. nie miałam neta akurat kiedy miałam zbiory:(
    eventówka jeszcze na dużych polach z wodąi sn,wypadajek 111

Megan, gretag, dantic3 i dalsza osoba lubią to.
  17. .elom.

.elom. Moguł forum

Po evencie dopiero będzie ból głowy gdzie te zagrody ze skrzynek upchnąć-Ja tak długo jem ciastka aż mnie mdli.

gretag lubi to.
  18. gadek

gadek Fanatyk forum

Oj potrzebujesz vigor up fast i zaraz będzie "dziś mi się chce!!!":pxD

A gwizdków zebrałam 142,roślinka rośnie:)

19. abask

abask Fanatyk forum

4 psie ślady odkryte ;)))
    naklejka
    kombajn 12h
    pogoń za ogonem
    2 x kerststol
    to już jest w stodole ;)))

20. Azile

Azile Komandor forum

Jej,gratki ja dopiero rozsadziłam roślinki na wszystkich polach :p

A ja lubię każdego pieseła łącznie z "agresywnymi" rasami, np. jak ktoś nie umie "wychować" boksera niech se kupi pinczera, to my ludzie jesteśmy odpowiedzialni za psy które bierzemy do domu, a rasa? wszystkie są fajne :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.