Opinie Psie życie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Po co pająki?

2. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

Tym razem chcę najpierw uzbierać a potem dać gwizdki i przysmaki:)....ale czy wytrzymam do końca...:p?

3. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Z orkiszu i guarany + drzewka, wypadło 50 gwizdków, więc nie jest źle. Szkoda że zapomniałem kilka dni temu postawić super pól, wtedy myślę że sporo więcej wypadajek nazbierałbym

GRZECZNYCHŁOPIEC, Azile oraz Nutka lubią to.
  4. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Potrzebuję aktywować kombajn. Aby to jednak zrobić potrzebuję pająków do jednej z misji z Pełni:)

Za ok. 30 minut zbiór rośliny eventowej.

5. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Kasztanka koniecznie,moze braknac,slabo Ci leci:)

GRZECZNYCHŁOPIEC i Sookie lubią to.
  6. abask

abask Fanatyk forum

Nooo, naklejka moja ;)))

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

malo? mam sporo mniej i kasztana nie ruszam.niewiele potrzeba tych wypadajek.na noc zasadze gozdziki i bedzie dobrze.

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nie masz ich dość? Dziką różę sobie posadź :p

gadek i toDzasta lubią to.
  9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ehhhh
    zapomniałam o evencie i dopiero weszłam na farme

do tego
    posiałam a zapomniałam o dopalaczach :(

ehhhh

pójdzie jak po grudzie ten event coś czuję

visa77 lubi to.
  10. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    moooooooooooocno przykręcili kurek:(
    z goździków,drzew,w tym kilkanaście baobabów,zagród i melona wyleciało "całe" 82 wypadajki:(
    dotąd z samych goździków wypadało ok. 160 wypadajek...............
    na dodatek pierwszy zbiór eventówki zrobiłam bez chutneyka,skleroza i ślepota nie boli:(

11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Wydaje mi sie , że wiekszym problemem (dla mnie) bedzie roślina... sieje tylko na trzech polach, bo leśna polana i deszczowy las są u mnie nie do ruszenia... długo rosnie ten psi przysmak, a potrzeba aż 17 tys. Bez nawozu ciężko będzie:eek::oops: Gwizdki wylecą o to sie nie boję, ale pewnie siać będę bardzo długo...:sleepy:
    A na start miałam 68 gwizdków.....

Peonia, asia1106 oraz 0olimpia0 lubią to.
  12. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Według moich obliczeń powinienem 17.000 badyla uzbierać w niedziele wieczorem, przy użyciu normalnych pól, CMJ + woda i kupa, eliminując przy tym wstawanie w środku nocy. Także na spokojnie wszystko - zobaczymy jak pójdzie z wypadajkami bp to zawsze zagadka

toDzasta lubi to.
  13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Eventówka już na 2 dużych polach. Zbiór za 2 godziny:music: Potem chyba przejdę już na małe pola. Ana noc goździki i melon

toDzasta lubi to.
  14. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Czytam wasze opinie jak tam z wypadajkami i powiem że u mnie też nie jest źle 69 wypadajek powinienem się wyrobić i będę trzymał badyl jak i wypadajki aż uzbieram wymaganą ilość :)

15. Azile

Azile Komandor forum

Rozmowa u mnie w domu....Dzwoni tel.. ON: i co robisz ten event? JA: Tak, to na miedzynarodowy dzień pieseła :p. ON: Piesła ? Jak to pieseła ? Ostatnio hodowałaś kotyo_O? JA:Tak ale to nie ten event xD Dziś jest dzień pieseła :pON: Dziś to są zaduszki, a nie dzień piesesła, więc pieseła możemy co najwyżej udusić xD
    ...A tak na prawdę mój pieseł se śpi i nawet o tym nie wie że na farmie jest event, i w dodatku dotyczy jego :p , a jego pani też nie wie kiedy dokładnie jest dzień pieseła :p
    Dlatego tak lubię farmę tu wszystko jest możliwe xD

Ostatnie edytowanie: 2 listopada 2016
  16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Pieseł ma swój dzień codziennie !

17. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Mam podobnie ,głowna ,bahama i częściowo tropiki;)

18. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

udławiłam się kawą:D
    mój pieseł wie,że dziś jego dzień,dostał kilka smakołyków:D
    wie też,że na farmie czczą go:D
    drugi zbiór za 45 min.,mam nadzieję,że tym razem nie zapomnę o chutneyu...........

juliuszka i Azile lubią to.
  19. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

108 wypadajek <3

Peonia lubi to.
  20. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

ja nie mam pieseła kiedyś miałem już nie mam, ale poszalałem event skoncze w kilka dni :) wypadajki juz mam zielsko się hoduje :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.