Przywracanie systemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 5 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam jeszcze raz-podałem datę przywracania w opcji przywróć punkt przywracania-przywracałem system try razy ale nic się nie zmienia po za tym że gdy komputer sam się wył. i zał. pojawił się Error,kółko z czerwonym krzyżykiem i napis- (Failed to get proc addres for GetLogikal Procesor Information) niestety w szkole miałem tylko rosyjski i nie rozumiem o co chodzi,jedynie z czego się cieszę to że Farma jest ok.(jest dla mnie super rozrywką i odprężą)teraz trochę może nie całkiem na temat - znajomi którzy też grają w farmę rozmawiają o niej przez skyep-a ja nie mogę bo znikną po wizycie pana który wymienił mi zasilacz i coś tam porobił-poznikały niektóre programy -odzyskałem ale skyepa- nie mogę odzyskać ani zainstalować nowego bo minn. wyskakuje ten napis-jeżeli to nie problem to proszę o pomoc

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam :) Szczerze mówiąc, to nie jestem informatykiem, a Twój problem związany jest z oprogramowaniem komputera. To co mogę doradzić, to usuń z dysku wszystkie elementy "starego" skype'a, a następnie spróbuj zainstalować go ponownie.
    Jeśli instalacja się nie powiedzie, to może poproś o pomoc jakiegoś kolegę, rodzica, albo informatyka, osobę która jest rozeznana w temacie. Na forum niestety nie będziemy w stanie Ci za wiele pomóc. Tutaj zajmujemy się problematyką gry Farmerama ;)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Nie mam pytań,zapytam kogoś znajomego a za odp.dziękuję,pozdrawiam i można zamknąć

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Życzę powodzenia :) Kłódeczkę zakładam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.