Przywracanie systemu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 5 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Witam wszystkich-jak wiadomo mam pytanie dla mnie bardzo ważne,chodzi mi o przywracanie systemu na moim komputerze do końca ubiegłego roku.Gram w farmę już kilka lat i mam pytanie wiem że farmę będę miał dalej tylko czy to co zarobiłem,wyhodowałem itd. też przesunie się do tamtego czasu czy pozostanie tak jak jest na dzień dzisiejszy tzn.będzie tak jak np dziś "Kołysanka..."itp. za odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przywracanie systemu przywraca tylko system i ustawienia w Twoim komputerze,nie ma żadnego wpływu na Twoje konto w grze ani zapisane dane w bazie danych Bigpoint,tak że spokojnie możesz przywracać system w swoim komputerze.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?
    Również pozdrawiam.

3. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Serdecznie dziękuję za odpowiedź i jeszcze raz serdeczne pozdrowienia -pytań już nie mam tak że można zamknąć

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,miłego dnia życzę i temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.