Przywrócenie wejściówki na koło fortuny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Sylwiunia, 17 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy twórcy mają przywrócić wejściówki na koło do sklepu mentorów?

1. Tak

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Nie mam zdania

0 głos(ów)
    0,0%
  3. Nie

100,0%
  4. Wolę coś innego (tpd, sianogrosze)

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sylwiunia

Sylwiunia Mieszkaniec forum

Od kiedy zaszły zmiany na kole fortuny (wprowadzono imprezowe wejściówki i zniesiono kumulowanie zwykłych wejściówek), usunięto ze sklepu mentorów wejściówki. Jak zostałam mentorką, to niestety już ich nie było, więc nie wiem, ile kosztowały. Ostatnio dwa razy podwyższano limit zwykłych wejściówek i teraz można ich mieć 20. Proponuję więc, żeby twórcy z powrotem przywrócili zwykłą wejściówkę do sklepu mentorów. A jeśli nie, to proponuję puste miejsce zastąpić czymś innym, np punktami na Bahamaramę.

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jestem mentorem ponad rok i sobie wejściówek nie przypominam.W każdym razie,nie potrzebuję ich w sklepie.Jest wiele sposobów ich zdobycia,a nagrody na kole nie powalają.

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Wejściówki nigdy nie były do kupienia w sklepie dla mentorów. Nie ma więc po nich pustego miejsca. Nie można też ich przywrócić.

Jeżeli chciałabyś zaproponować ich wprowadzenie do tegoż sklepu, dopracuj swój pomysł, podając informacje, na którym poziomie miałaby się taka opcja znaleźć, jaki byłby koszt punktów poważania i czy byłaby to nagroda codzienna, tygodniowa czy jednorazowa.

Na szczegóły czekamy do jutra, do godziny 13,20

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł niestety nie został dopracowany w związku z tym zamykam i przenoszę do Archiwum. Na przyszłość bardzo proszę o dopracowanie pomysłu a następnie o zamieszczenie go w dziale.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.