Opinie Przytulne popołudnie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 14 sierpnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. thistle20

thistle20 Baron forum

dobra, mamy to - piccolo jest już wystawiony :):)

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Skończyłam i ja.:)

Ewent bardzo sympatyczny, zrobiłam na luzie, bez specjalnych wspomagaczy. Piękne wełenki, łatwe układanie, choć bez ściągi momentami byłoby trudno, w sklepiku zostawiłam puste półki. A itemy na razie stoją na polu.:)

3. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

No i rozczarowanie z samego rana. Itemy w muzeum nie zwiększyły swojej wartości po odpaleniu bonusów. Coś musiałam przegapić -.- Przenoszę je na polanę.
    EDIT:
    A na polanie 6 956 028 PD. Dla takich itemów warto robić eventy :inlove:

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2024
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

W takim tempie otrzymywania wylotek, to ja nawet do pnącza nie dojdę (nie to, żeby mi specjalnie jakoś na nim zależało) a co dopiero mówić o Piccolo-.- 1-2 ciastka z młyna na zbiór to jest jawna kpina8)!!!

5. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Ivent skończyłam już jakiś czas temu wypadajek na plusie mam 1553 szkoda że nie można kogoś poratować chętnie bym to zrobiła

6. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

To samo mam pytanie, u mnie pozostało aż 127GT. Ze sklepiku również wykupiłam cały towar. Dziwne.

7. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

mi też zostało 127 talarów a po ukończeniu eventu (parę dni temu) wypadajki lecą jak oszalałe nawet z krótko rosnących :)

8. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Zdobyłam drugie w swej karierze pnączę a to, że nie mam gdzie go użyć to już inna bajkaxD
    No brakuje mi jeszcze 1 dnia by skończyć:cry::cry::cry:

9. matthero

matthero Hrabia forum

Gwiezdne talary są przyznawane jako nagroda pocieszenia za nieukończenie poziomu...

bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  10. stoone1

stoone1 Weteran forum

okej widzę , że temat talarów jest :p się robi taki sklep , żeby nie można było wszystkiego wykupić , moim zdaniem

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  11. ojznowu

ojznowu Czeladnik forum

Pnącze na ostatni moment zdobyte, oszczednie się talarami bawiłem, dziś wbiłem 85 poziom, jak przyjdzie wyrównanie za żetony to prawie 86 zawita - całkiem ładnie, ze skrzynki przed pnączem piccolo wyleciało zobaczymy co przyniesie

12. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

Twój pierwszy piccolac? Daj znać:p
    Na 4 zagadkowe tropikalne drzewa trafiło mi się 3xEncephalartos woodii XL i jedno kokia XL:sleepy:
    Szaleństwo w wyborze tych drzewekxD
    Strach patrzeć na zagadkowe drzewa "Detroit" xD

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

28/40 - tragedii nie ma, zawsze mogło być gorzej w sklepiku za GT:p;) A itemy przytuliłem bez trudu:)

bogusiania i hiacynta lubią to.
  14. danabog

danabog Mieszkaniec forum

Pogubiłam się, doszłam do 39, na piccolaka już zabrakło:))))))

bogusiania, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Miśka84 - Jest już po evencie. Twój "wypadajkowy" post usunęłam.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  16. ojznowu

ojznowu Czeladnik forum

Już trzeci, wypadło wieczne poszukiwanie skarbów
    PS. Poziom 86 wbity

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  17. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Wiem, i tak się nie zgadza. Tylko 1 raz nie ukończyłam poziomu, bo miałam problem z resetowaniem, ale w końcu się "kapłam", gdzie to naciskać. I za ten nie skończony poziom dostałam faktycznie 15 GT, resztę kończyłam po 20 GT, dokupując czas. 3 gierki powtarzałam, ale za to nie dostawałam już żadnych GT, bo sprawdzałam. Dalej jestem głupia :(

krasnoludek10, hiacynta oraz matthero lubią to.
  18. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.