Przyszły G&T

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 17 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Czy w następnym G&T na start dostaniemy po kilka licencji (bo ja zużyłem prawie wszystkie)? Jak to było w poprzednich G&T?? I czy będą udostępnione tajemnicze zagrody na wyspie do wymiany?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku:

Lista dopuszczonych do eventu przedmiotów pojawi się jak zawsze- wraz z Oficjalnym Ogłoszeniem o tym mini-evencie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. michal01096

Trochę się zawiodłem ale no cóż... A mam pytanie dotyczące kolorowych kotów czy po ich wprowadzeniu do gry i zagrody będzie można kupić jak inne w sklepie za sianogrosze?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

michal01096 póki co informacje o kolorowaniu kotów to plotki w Zgaduli, nie mamy na ten temat jeszcze żadnych oficjalnych informacji. Biorąc pod uwagę kolorowanie poprzednich zwierząt z dawniejszych TS-ów np...żab czy myszy to przed kolorowaniem zagrody wprowadzono do Galerii i jeśli już będziemy kolorować koty to może też tak będzie, ale to są tylko domysły i musimy poczekać na oficjalne informacje, które jak zawsze pojawią się w formie OO. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. michal01096

Dziękuje to wszystko! Można zamykać :)

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

W takim razie zamykam. Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.