Przyspieszanie produkcji przedmiotów eventowych w młynie za fl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zagma, 11 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Dzień dobry,

Chciałabym się dowiedzieć, czy coś się zmieniło w tym temacie?
    Bo już przy którymś evencie z kolei wyświetla mi się, że mogę skończyć produkcję za 2 fl a nie za 1, jak to kiedyś było.

Marrylan lubi to.
  2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Magda, jakoś zazwyczaj, aż tak mi się nie spieszy, żeby kończyć za floreny, wiec zwykle nie patrze ile ta przyjemność kosztuje ;), ale oczywiście dopytam.

3. zagma

Też zwykle mi się nie spieszy, ale po poprzedniej takiej niespodziance sprawdzam od czasu do czasu ;).
    Dziękuję Gosia, czekam w takim razie na odpowiedź.

4. BA_Rock

Ja jeszcze sprawdziłam u siebie. Nie mam co prawda z czego zrobić takiej liczby talii jak u Ciebie, ale przy 22 sztukach wyświetliło mi, że cena po staremu czyli 1 FL. Ale pytanie poszło, może okaże się, że jednak to ile sztuk nastawiasz ma znaczenie.

5. zagma

Sprawdziłam u siebie (znaj moje poświęcenie dla sprawy, bo została mi do końca 1 godzina) i tak:
    22 talie mogę skończyć za 1 FL
    23 za 2 FL xD:cry:xD.

Co dalej robimy z tym ambarasem? :p

6. BA_Rock

Bardzo dziękuje za poświęcenie ;) Nie śmiałam sama prosić, żebyś przerwała produkcje i sprawdziła te mniejsze ilości :)

Przekazałam wszystkie szczegóły i dostałam informację, że przy produkcji 1 sztuki, zawsze będzie jeden Floren. Natomiast w przypadku nastawienia większych "porcji", może się pojawić krotność tego 1 FL. Przy czym może to być różnie dla rożnych eventów, bo dla każdego są indywidualne założenia.
    W tym przypadku cena zmienia się między 22 a 23 sztuki, w innym evencie, ten przeskok cenowy może nastąpić w innym momencie, czyli za tego 1 FL wyprodukujesz w niektórych eventach więcej, a w innych mniej niż obecnie.

Czy już wszystko jasne? :)

zagma lubi to.
  7. zagma

Wszystko jasne, dziekuję.
    Zamykamy ;).

8. BA_Rock

Dzięki i kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.