przyslonięta cześć gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Gumi23, 9 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gumi23

Gumi23 Forumowy żółtodziób

Gdy gram na unitach na kliencie w lewej górnej części Gry mam leżącą Zosie (tą samą co z logo promocja super Zosi)
    Przy logowaniu się na flashu jej nie ma.
    Jak pozbyć się jej?
    mocno przeszkadza bo zajmuje obszar wielkości ok. 4 zagród

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy możesz zrobić zrzut ekranu, na którym widoczna będzie ta grafika?

3. Fredi1982

Fredi1982 Czeladnik forum

Też tak mam.
    Leżącą Zoska nacwszysykich czesciach gry pojawia się i nie odlatuj.

4. SMOD_Atena

Fredi1982 być może jest to chwilowy błąd wyświetlania, trudno ocenić bo u mnie taki błąd nigdy się nie pojawił.

Zgłoście to proszę w odpowiednim wątku, zgodnie z prośbą w pierwszym poście i jeśli to możliwe to dołączcie zrzuty ekranu z widocznym problemem: Otwarte beta testy - zgłaszanie błędów.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

nie mozna do spółdzielni oddać towaru mimo prze logowania się, w spółdzielni wszystko od haczone jako zrobione, jak skonczyć event?

6. SMOD_Atena

madziales poruszasz tutaj zupełnie inną kwestię, na przyszłość otwórz proszę swój wątek.
    A jeśli chodzi o misję w Spółdzielni to jeśli masz zaznaczone jako zaliczone to sprawdź proszę czy wszystkie zadania nie zostały już wykonane, ewentualnie wyloguj się, zaloguj ponownie i sprawdź jeszcze raz.

W razie dalszych problemów czy wątpliwości zapraszam do PT: Pomoc Techniczna.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

7. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

ok dziękuję, nie mam więcej pytan.

8. SMOD_Atena

A czy Gumi23 ma jeszcze jakieś pytania?

9. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.